Unitas'30 JO8-2
08-09-2018
0 - 7

Scheidsrechter:   M. (Martijn) Helmer
8 sept stond het 2e beker duel tegen The Gunners op het programma. Na een ruime overwinning op Jeka waren de verwachtingen hoog van de meegereisde supporters uit Etten-Leur.
Vader van Pepijn haalde koffie voor de leiders. Stille hint? wakker blijven?  Dankzij de fanatieke aanhang van Amir en Benjamin was het zeker druk op de tribune.

De jongens van Edwin traden het veld onder leiding van aanvoerder Pepijn die vandaag een geweldige wedstrijd heeft gespeeld. De wedstrijd begon evenwichtig. Beide teams namen geen risico waardoor het 1e kwart eindigde op een 0 - 0. 2e kwart kwam de uitgeslapen Amir het veld in en maakte vanuit de corner de 0-1, ook de 0-2 nam hij in rekening. Door zijn energie en slimme zet van de trainer liep de score uit naar 0-4. Benjamin en Safouane waren de andere doelpuntenmakers. Ondertussen werd nog een scheef staande doel rechtgezet door leider Ahmet. Devran probeerde nog een kopbal te maken maar kwam centimeters te kort. Met een royale voorsprong konden de jongens genieten van de thee tijdens de rust.

De doordeweeks licht geblesseerde Safouane werd niet geriskeerd en nam de handschoenen van Sander over die netjes de 0 heeft gehouden. Na rust scoorde Jim de 0-5 voor Opa die langs de kant vol met spanning stond. Finn schoot van afstand de 0-6 en Amir maakte een hattrick. Doelpunt van Benjamin werd nog afgekeurd door de VAR. Uiteindelijk werd het een monsterzege van 0-7.

Op de persconferentie gaf Edwin op de vraag wat zijn verwachting is voor volgende week tegen Groen-Wit; "Green-White is another cook. Green-White is another biscuit.".