Lid worden

Vul onderstaand fomulier in om u aan te melden bij onze vereniging.
Zorg dat u bekend bent met de procedures en regels van het lidmaatschap. Deze kunt u hier vinden.  
Voor meer informatie over het lidmaatschap van Unitas'30 kunt u contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@unitas30.nl).
Lid worden
 
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Machtiging
Hierbij verleen ik toestemming aan Unitas'30 om, tot wederopzegging, de contributie, het inschrijfgeld, eventuele boetes en de eventuele gebruikersvergoeding van de jeugdoutfit af te schrijven van onderstaand rekeningnummer. Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni. Lees hier meer informatie over het lidmaatschap.

*
*

*
*
*

VOG
Unitas'30 streeft naar een zo veilig en prettig mogelijke omgeving voor haar leden. In dat kader verlangt het bestuur van Unitas'30 dat iedere vrijwilliger, die direct samenwerkt met kinderen jonger dan 18 jaar en/of met vertrouwelijke informatie werkt, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen. U ontvangt via de mail een activeringslink om de VOG aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed.

Unitas'30 maakt gebruik van eigen fotografen die met regelmaat foto's maken van onze teams en (voetballende) leden. Deze foto's worden gebruikt voor eigen gebruik en publicatie op website en (social)

*
*

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven