Stages

Unitas'30 biedt diverse mogelijkheden aan tot het volgen van stages.


Maatschappelijke stages

Scholieren in het voortgezet onderwijs dienen een maatschappelijke stage lopen. Tijdens deze stage doen zij vrijwilligerswerk. Zo kunnen jongeren tijdens hun schooltijd een bijdrage leveren aan de samenleving. Belangrijke kanttekening hierin is dat de scholier lid moet zijn van Unitas'30.

Als je bij Unitas'30 stage wil lopen, stuur dan een mailtje naar jeugd-recreatief@unitas30.nl of vul onderstaand formulier in. We nemen dan snel contact met je op.Stages beroepsonderwijs

Vanaf 7 september 2012 is onze club door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (afgekort: SBB en voorheen bekend als Calibris), kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport, in het register als erkend leerbedrijf opgenomen. Een erkend leerbedrijf staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding en wordt vermeld in het openbare bedrijvenregister van SBB. De erkenning van leerbedrijven ten behoeve van het verzorgen van beroepspraktijkvorming is geregeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en in de Wet op het Voortgezet Onderwijs.

De erkenning voor Sport & Bewegen is per 7 september 2012 aan onze club verleend voor de kwalificaties:
- Sport- en bewegingscoördinator en Trainer/Coach (MBO niveau 4);
- Sport- en bewegingsleider (MBO niveau 3).

Een erkend leerbedrijf richt het praktijkonderwijs in voor de hierboven genoemde opleidingen. Dit gebeurt uiteraard in samenspraak met de onderwijsinstelling en het kenniscentrum SBB, dat ons hierbij ondersteunt. Een erkend leerbedrijf biedt een leerling voldoende leermogelijkheden in de praktijk. Centraal dat de leerling de leerresultaten kan behalen die in het kader van de opleiding gewenst zijn. Een goed leerklimaat scheppen, dat is de uitdaging. Een goed leerbedrijf verdiept zich in de leerling en diens leerdoelen, zorgt voor een prettige werksfeer en goede faciliteiten en borgt de kwaliteit van begeleiding en beoordeling middels standaarden en procedures.

Contactpersoon binnen onze club is Leon de Bruijn (secretaris@unitas30.nl). 


Let op: ook voor stagiaires is het VOG-beleid van onze vereniging van toepassing. Lees hier meer.
Stageformulier
Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een stage bij Unitas'30.
 
*
*
*
*
*
*
Terug naar boven