Madese Boys JO19-1
12-05-2018
5 - 3

Scheidsrechter:   J. (Jack) Dhondai
Na de deceptie twee dagen eerder, moest Unitas’30 O19.1 al weer snel orde op zaken stellen. Zaterdag wachtte Madese Boys O19.1 dat nog altijd strijdt om handhaving. De ploeg uit Made wist haar huid duur te verkopen en het werd uiteindelijk 5-3 voor Unitas’30.

In de eerste helft was de tweestrijd behoorlijk in evenwicht. Beide ploegen kregen legio kansen, maar het was Unitas’30 dat ging rusten met een 2-1 voorsprong. Beide goals kwamen op naam van Rick, eerst bediend door Ulkem, later door Yazid.

In het eerste kwartier na rust liep Unitas’30 naar een 5-1 voorsprong. Yazid, Ulkem en Yurjen (strafschop) waren de doelpuntenmakers.

Unitas’30 speelde zeker niet groots en liet Made zowaar weer terug in de wedstrijd komen na twee makkelijk gegeven tegengoals. 5-3 en hierbij bleef het. Door het verlies van Roosendaal en het gelijkspel van MZC’11 doet Unitas’30 goede zaken in de strijd om de nacompetitie. Aangezien TSC (1e periode) en Jong Brabant (waarschijnlijk de 3e periode) al verzekerd zijn van een plaats in de nacompetitie en één van beiden kampioen zal worden, heeft de nummer drie van de competitie recht op een plaats in de nacompetitie.

Volgende week moet Unitas’30 op bezoek bij naaste concurrent MZC’11.