Een trotse trainer!

www.unitas30.nl
HVV'24
Unitas'30 JO9-1
05-05-2018
09:30

Vandaag hadden wij een toernooi bij voetbalclub HVV uit het Zeeuwse Hulst. De vakantiegangers waren weer allemaal thuis dus ons team was compleet voor dit toernooi. Om 09.00u. kwamen wij aan op het sportpark van HVV en een kwartier later begonnen wij met de warming-up. De jongens hadden er veel zin in zo te zien. De eerste wedstrijd zouden wij om 09.30u. spelen maar onze tegenstander was helaas niet komen opdagen daarom besloot de trainer om een trainingspartij te spelen (vijf tegen drie). Na deze training gingen wij naar het veld om onze eerste wedstrijd in de poule te gaan spelen, dit was tegen Olympic Pirates uit Deurne. Wij kwamen goed uit de startblokken met goede aanvallen en prima kansen om te scoren. Helaas waren wij te onrustig voor het goal van de tegenstander om te kunnen scoren wat resulteerde in de eerste de beste counter van de Olympic Pirates in een doelpunt voor hen. Toch bleven we goed voetballen na dit tegen doelpunt maar onze tegenstander was beter in het afmaken van hun kansen en 3-0 was dan ook de eindstand voor de Olympic Pirates, jammer maar wel heel goed gespeeld.
De tweede wedstrijd was ook tegen een Belgisch team. Wij gingen door met ons goede spel waar wij in de eerste wedstrijd mee waren geëindigd. Wij waren lekker fel en positief en maakten mooie doelpunten, deze wedstrijd wonnen wij met 14-0 en hierdoor werden wij tweede in de poule.
In de kruisfinale troffen wij de uiteindelijke winnaar van het toernooi, DVS uit Antwerpen. Wij begonnen goed aan de wedstrijd, scoorden een mooie treffer en kwamen bijna nog op 2-0 voor. Dat had lekker geweest want onze tegenstander ging daarna laten zien dat zij goed waren. Deze jongens waren sterk, snel, technisch en hadden en prima schot. zij scoorden goed doelpunten en wij kwamen fysiek te kort in deze partij. Ik vond het wel mooi om te zien dat wij voetballend goed meededen in deze wedstrijd, wij bleven aanvallen en konden toch ook nog kansen creëren. DVS won uiteindelijk de wedstrijd met 3-1 maar belangrijk was de STRIJD en de POSITIVITEIT dat bleef in ons team, zijn wij hier dan toch in gegroeid?
Het antwoord kwam in de wedstrijd voor de 3e en 4e plaats tegen HVV JO9-1. Deze wedstrijd werd uiteindelijk nog spannend, wij begonnen gelijk volle bak aan de wedstrijd. Duels werden er gewonnen, er was goed samenspel, prima keeperswerk en daardoor stonden wij al snel op 3-0 voor. Maar de tegenstander kwam terug in de wedstrijd en maakte twee tegen doelpunten. Deze wedstrijd was erg leuk om naar te kijken, het ging op en neer met veel kansen voor beide teams. Toen de scheidsrechter affloot stond het 5-3 voor ons en ja hoor wij hadden de 3e prijs behaald :)
Wij wonnen een beker, een medaille en een leuk panna tijdschrift.

Jongens jullie hebben allemaal kei goed je best gedaan, zijn stuk voor stuk beter geworden in het voetballen dit seizoen en als wij dit ook gaan doen in het strijden met en voor elkaar en positief te zijn en te blijven dan kunnen wij onze supporters de laatste weken van het seizoen nog trotser maken.
Wij gaan ervoor boys!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven