Jo9-3 komt (slaap) te kort tegen Groen-Wit

Groen Wit JO9-3
23-11-2019
2-4

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Er stond een zwaar weekend op het programma voor de jongens van Jo9-3 dit weekend. Sinterklaasavond op vrijdagavond , zaterdag tegen Groen-Wit en zondag tegen Unitas Jo9-2 een voorwedstrijd. Het Sinterklaasfeestje liep uit waardoor de nacht alleen maar korter werd voor de talenten. Groen-Wit beschikte over een stug team en dat merkte de jongens al heel gauw. Aanvoerder Levi moest aan de bak. De eerste beste schot vanaf de 2e lijn vloog onhoudbaar in de kruising. Ondanks de vermoeidheid, die zichtbaar was, begon Unitas’30 Jo9-3 eindelijk te voetballen. Een grote kans werd niet omgezet naar een doelpunt door Devran, die één op één tegen de keeper de bal naast schoot. Een paar minuten later maakte Devran het weer goed en scoorde de 1-1. De aanval was goed voorbereid door Binck aan de rechterkant. Coert was gelukkig helemaal hersteld en zorgde nog voor dreiging aan de linkerkant maar zonder succes. Net voor rust wisten de gasten nog de 1-2 te maken. Na rust was het chaotisch achterin. De spelers van Groen-Wit zaten overal tussen en creëerden mooie kansen. Met 1-4 achterstand gingen de jongens van trainer Ahmet het vierde kwart in. De jongens werden even goed wakker geschud. Er werd afgesproken onderling dat er meer strijdlust en passie in het spel mocht. Middenvelder Niek werd steeds zieker en speelde met pijn en moeite de wedstrijd uit. Siem krulde een vrije trap netjes in het goal. 2-4. Kon het dan toch nog? Bram en Levi stonden achterin goed opgesteld en zorgden ervoor dat de wedstrijd nog spannend bleef. Tobias kreeg nog een kans maar de middenvelder zag zijn poging in de handen van de keeper i.p.v. het net. Leider Roelof stond de Pers nog te woord: ‘8 uur aanwezig na een late sinterklaasfeest is niet ideaal . Ook de voorwedstrijd van morgen was bij de meesten al in gedachte begonnen. Al met al moeten we uit deze nederlaag een lering trekken’