JO14-3 oefening in Kruisland.

Sc Kruisland JO14-1
Unitas'30 JO14-3
24-08-2019
6-3

Zaterdag was de vriendschappelijke wedstrijd in Kruisland. 
Unitas JO14-3 kon met een compleet team aantreden, dankzij 2 geleende spelers van JO14-2.
Er is alleen een vraagstuk, een keepersprobleem, want een vaste keeper is er helaas nog niet.
Er is afgesproken om beurten te keepen tot er een vaste keeper is. Gelukkig zijn er wel 4 spelers die dat voorlopig om beurten willen doen.

Dan de wedstrijd, die ging gelijk op. Unitas'30 JO14-3 had meer balbezit en dreiging. Maar als Kruisland doorbrak was het ook meteen raak. Kruisland had snelle spelers op de flanken. Beide teams kwamen vaak in kansrijke positie. Maar vooral Unitas was dreigend. Kruisland maakte echter meer doelpunten dan Unitas en daarom wonnen ze. 

Unitas had heel veel pech. Zo werd er een penalty gemist, raakten we de lat keihard en kon de rebound er net niet in. Ook was er nog een bal tegen de paal en redde de keeper veel ballen. Maar toch was het spel van Unitas beter dan dat van Kruisland. Er werd goed gecombineerd, de verdediging schoof mee en de posities werden goed ingevuld. De jongens deden 100% hun best.

Het werd 6-3 in een leerzame wedstrijd. Op naar de eerste echte wedstrijd wat een bekerwedstrijd zal zijn. Er volgen nu 3 bekerwedstrijden en daarna begint de competitie echt.

Weet er iemand nog een JO14 keeper (12 t/m 14 jaar) ???

Join our team!!!!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven