Unitas JO13-6 verliest van SC Kruisland JO13-1

SC Kruisland JO13-1
06-04-2019
0 - 1

Scheidsrechter:   K. (Kayleigh) Klok
Deze wedstrijd werd door de jongens gezien als topper aangezien Kruisland pas 3 verliespunten heeft en Unitas '30 JO13-6 4. Het ging lekker gelijk op met kansen over en weer. Kruisland had wel de pech, dat een doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel door de GOED leidende scheidsrechter.  Unitas'30 JO!3-6 had voor rust een gevaarlijk schot van Cas, maar dat werd goed gekeerd door de keeper: ruststand 0-0.
Na rust zette Unitas '30 JO13-6 goed aan.  Op het eind van een goed opgezette aanval kon Max net niet bij de bal. Na een paar gevaarlijke aanvallen van Kruisland scoorden zij met een prachtig schot de 0-1 onze keeper was kansloos Unitas'30 JO13-6 zette nog goed aan, maar de winst was voor Kruisland: Eindstand 0-1.
Toch klasse gespeeld jongens, op naar de volgende wedstrijd!