Klundert JO15-2
16-03-2019
5 - 0

Scheidsrechter:   J. (John) Frauenfelder
Vorige week geen verslag gemaakt, omdat de verslaggever een weekendje weg was. Unitas''30 JO15-6 had toen riant met 1-7 gewonnen van Seolto JO15-1.

Zaterdag 16 maart speelde Unitas’30 JO15-6 alweer de 4e competitiewedstijd. Dit keer thuis tegen Klundert JO15-2. Op basis van uitslagen is Unitas’30 JO15-6 de favoriet van dit duel, maar dat zouden ze natuurlijk nog wel waar moeten maken.

Iedereen begon scherp aan de wedstrijd. De harde wind kwam van de zijkant, en de windrichting bepaalde het gedeelte van het veld waar het spel zich vooral zou spelen. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Unitas’30 inderdaad de overhand in het spel zou gaan hebben. Het was vooral Unitas’30 dat in de aanval was en Klundert kwam af en toe tot de 16 meter, maar ook niet verder dan dat.

De harde wind maakte het lastig om goed te combineren, maar toch ging dat af en toe best aardig. In de eerste helft kwamen we op een 2-0 voorsprong, waaronder een perfect genomen vrije trap. Na de rust ging was het spelbeeld hetzelfde. Het werd 3-0 en een hele mooie combinatie resulteerde in de 4-0 en nog wat later werd het 5-0. Maar daarna werden we wat slordiger in de afwerking en ook in de verdediging. Waardoor Klundert nog een kans kreeg op een tegengoal door een counter waarbij er nog maar 2 unitas verdedigers waren tegen 4 van Klundert. Maar gelukkig voor ons deden deze twee het erg goed en bleef het bij 5-0.

Al met al was het een erg sportieve wedstrijd, heeft Unitas’30 JO15-6 een goede werklust getoond en zijn ze goed op dreef.