Unitas’30 JO15-6 bied ongeslagen TVC Breda JO15-4 goed weerstand

TVC Breda JO15-4
01-12-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   T. (Tim) Nagtegaal
Zaterdag 1 December stond een pittige thuis wedstrijd tegen het ongeslagen TVC Breda JO15-4 op de agenda voor Unitas’30 JO15-6.

Iedereen begon scherp aan de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat wij TVC niet zomaar zouden laten winnen.

Het spel speelde zich vooral af op het middenveld. Elk duel werd fel aangegaan. De eerste helft hadden we wind mee en daar hadden we duidelijk profijt van. Maar toch lukte het beiden partijen niet zeer gevaarlijk voor het doel te komen. Tot de laatste minuut van de eerste helft. De rechtsbuiten van TVC kon op de 16 meter met bal oversteken naar links, kreeg daar alle ruimte om te schieten en schoot de bal fraai op de lat. De rebound was voor TVC: 0-1 en rust.

In de tweede helft zou TVC sneller kunnen gaan uitvallen en meer op goal schieten vanwege het windvoordeel. TVC drong duidelijk meer aan, maar wij stonden klaar voor een snelle counter. Helaas werd een hoekschop van TVC net verkeerd uitverdedigd met een eigendoelpunt als gevolg: 0-2. Toch bleven we doorstrijden, complimenten voor het team. We kregen zelfs twee grote kansen in een 1 op 1 situatie met hun keeper. Maar deze gingen er helaas niet in.
Na een verkeerde inschatting bij uitverdedigen veroverde TVC de bal en wist dit slim af te straffen. O-3. Ook had TVC nog enkele gevaarlijke schoten op afstand, maar deze gingen er net niet in.

0-3 was de eindstand. TVC was over de hele wedstrijd bekeken de verdiende winnaar. Maar we hebben echt goed weerstand geboden en konden met opgeheven hoofd het veld verlaten.