Plezier werkt!

Unitas'30 JO13-3
Rijen JO13-2
10-11-2018
8 - 0

Scheidsrechter:   J. (John) Frauenfelder
Na de zeperd tegen TVC moesten vandaag onze mannen aan de bak tegen Rijen. Tenminste....als ze komen opdagen. Pffffieuwwww 1 minuut voor aanvang wedstrijd is gelukkig onze tegenstander ook aanwezig. Als we de spierballen van deze gasten en 1 dame zien dan snappen we dat zij geen warming-up hoeven te doen.

Vandaag misten we onze die-hards in de verdediging Sem en Bart. Bart was ondanks een litteken van 5,5 meter op zijn buik toch gekomen om zijn team aan te moedigen.Super Bart, en wat zijn we blij dat de operatie goed is gegaan en achter de rug is. Nu rustig aan je herstel werken zodat je er snel weer bij bent!

De weersomstandigheden waren even wennen (geen zon, geen badslippers), maar goed, dat schijnt zo te horen rond deze tijd van het jaar. Aftrappen en gaan!

Onze mannen begonnen onrustig. Blijkbaar hadden ze het eerste kwartier niet in de gaten dat je een heel veld mag gebruiken om te voetballen, want iedereen bleef 1 meter van elkaar vandaan staan. Misschien door de frisse ochtend dat ze elkaar voor de warmte lekker op zochten.... Door enkele aanwijzingen van onze super coach Stijn werden de "backs" op de zijlijn geplakt en ineens werd het veld veel groter en gingen de combinaties lopen. Het voetbalt zoveel makkelijker als je ruimte hebt. En wat is het prachtig om te zien wat een plezier deze ploeg uitstraalt!

Traditiegetrouw opende Wouter met een prachtige knal van afstand de score! De keeper van Rijen is volgens mij nu nog aan het nadenken waar deze bal zo hard ineens vandaan kwam. 1-0 . Ja en als het eerste bekende schaap over de wal is, dan......

Dan gaan we heerlijk combineren. Een prachtige assist van Rick stelde Milan in de gelegenheid de 2-0 te maken. Onze mannen werden sterker en sterker. Al werd onze rots-in-de-branding keeper Joep bijna verrast met een afvliegende bal. Maar gelukkig viel deze bal precies op de kruising. Joep had dit natuurlijk al lang gezien! Wouter knalde er voor de zekerheid nog even de 3-0 en 4-0 in! Wat een wapen is dat toch die afstand-schoten! Uit een corner van Milan kopte Niels prachtig, maar net 1 cm over het doel. Wat jammer, maar TOP dat je eindelijk bij de 2e paal stond!

Even lekker thee drinken en door! Achterin was Thomas centraal heer en meester! Gelegenheid rechtsback Pim en Jeron als linksback werken super hard en waren de aanvallers van Rijen continu te snel af. Top mannen!

De posities werden in de 2e helft nog beter bezet en de ene naar de andere mooie aanval werd op de mat gelegd. Minck liep alle gaten dicht op het middenveld. De supersnelle Julian, Finn en Adam waren echt een kwelling voor de Rijense verdediging. Adam tekende voor de 5-0 en met een prachtige bal passeerde Finn de Rijense keeper voor de 6e keer.

Julian had last van een pijntje en wilde wisselen....maar natuurlijk niet als je niet gescoord hebt. 1 seconde later had Julian de 7e erin liggen en kon hij lekker op de warm bank plaatsnemen.
Onze super Kane kwam voor hem als rechtsbuiten te staan. En ook al vond hij dat zelf even wennen, hij deed het prima! Kane had 2 keer een hele goede kans om te scoren maar miste net. Jammer, maar super gedaan!

Voor de statistieken knalde Adam nog de 8-0 binnen. Game over, klaar, supporters bedanken, lekker warm douchen nadat we Andre Hazes gehoord hebben.

De spanning in de top van de competitie is te snijden! Kampioen worden lijkt onmogelijk maar de verschillen bovenin zijn klein. De komende 4 wedstrijden moeten we dus nog alles geven en vooral met zoveel plezier blijven spelen!

 
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven