Olympia\'60 JO13-1
27-10-2018
7 - 0

Scheidsrechter:   L. (Lorenzo) Blom
Terug naar de tijd toen onze mannen nog bij de K-tjes voetbalden! Om 7:50 verzamelen in de kleedkamer en om 8:30 aftrappen. De lampen in ons stadion moesten gewoon nog aangezet worden, anders waren we iedereen kwijt. En dan ook nog eens koud en regen, dat zijn de trouwe supporters natuurlijk niet gewend, laat staan onze mannen.

Okselfris om 8:30 floot onze interim-scheids Angelo voor aanvang wedstrijd. Je kon zien dat het koud was, want onze mannen gingen meteen vol aan de bak. De felle start leverde een golf van aanvallen op. Over links werd een schot van Milan half door de keeper van Olympia verwerkt en hij legde hiermee de bal voor open doel panklaar voor Rick. Dank je wel! En binnen 5 minuten de 1-0 op het scorebord.

En toen was de beer meteen los. Onder het genot van warme chocomel zagen de trotse ouders op de tribune heel snel hun sterren uitlopen,

Na 8 minuten maakte Adam 2-0, na 9 minuten Milan 3-0, na 11 minuten Wouter 4-0 en na 14 minuten via een prachtige Milan-indraai-corner 5-0. Zijn we hiervoor zooooooo vroeg uit ons bed gekomen of zullen we na een kwartier stoppen en terug in ons warme bed kruipen. Net voor de thee nog even de 6-0 maken zodat alle hoop bij het sportieve Olympia voor na de thee weg was.

Er gaat iets mis met de thee tegenwoordig in de pauze. De eerste wedstrijden bracht de thee altijd hernieuwde energie, maar de laatste 3 weken gaat het mis. Sinds dat de oma van Niels haar slaappillen kwijt is komen onze helden niet goed uit de kleedkamer. Maar lekker dat die pillen zijn!

Wat gaan we schrijven over de 2e helft? Ja, eigenlijk hetzelfde zoals onze mannen hun schoollessen omschrijven: SAAI!
Alle trouwe supporters hebben de 2e helft een dutje gedaan op de tribune. Onze mannen dachten vooral aan de aankomende warme douche en een lekkere chill-zaterdagmiddag.
Iedereen schrok wakker toen Finn nog de 7-0 binnen knalde. Nu we toch weer wakker waren, konden we meteen richting de kantine.

Uiteraard bedankten onze helden hun trouwe supporters en werd onze scheids-ad-interim bedankt voor zijn hulp! #zokanhetook#eerlijkfluiten#zelfscomplimentenvande tegenstander#trots

Zaterdag wacht de belangrijke uitwedstrijd bij TVC! Dat is rond het middaguur, dus we kunnen, met een uurtje extra wintertijd, weer heerlijk vertrouwd uitslapen.