Unitas'30 4 boekt klinkende zege!

Unitas'30 Zondag 4
Victoria'03 4
02-09-2018
3 - 1

Scheidsrechter:   S. (Sharif) Daoud
Op zondag 2 september stond de zogeheten krachtmeting tegen Victoria 4 op het programma voor de mannen van 't vierde. Gelukkig werd de wedstrijd wat later gespeeld dan 10:00, want o.a. snelle linksbuiten Niels Halters, Mitch Buiks, spelverdeler De Graaf en Captain van der Corput hadden zich de avond voorafgaand aan deze kraker al goed laten gelden in het pitoreske Breda.

Na de nodige anekdotes over deze avond werd er om 11:15 besloten dat er omgekleed moest worden. DJ Bakkie, beter bekend als Baksteen/Timo Lauwerijssen staat bij ons wekelijks garant voor de nieuwste hitjes in de kleedkamer. Dit vormt ons team.

Goed, op naar het veld. Na een bijzonder fanatieke warming-up en wat shoots voor onze sponsor *Carprof de Keen* kon de wedstrijd beginnen. Ons strijdplan was duidelijk vandaag. ''De beuk erin!'' waren de wijze woorden vam coach Robinho. Onze start liep stroefjes. Vele kansen werden gemist, en dan krijg je m zelf tegen,word dan gezegd. Gelukkig bleef dat laatste uit en zette Rik Frijters de Leurenaren op 1-0 door een Ge-wel-dig schot uit de derde lijn, de keeper van Victoria stond aan de grond genageld.

Daarna ging alles soepeltjes. Alle 3 de aanvallers van onze tegenstander (Waar de gemiddelde leeftijd 45 was) zaten in Gaab, alias Gabriël Nouws z'n broekzak. Zijn verdiensten dat we een penalty kregen waar Yannick, in de volksmond 'Vennie' de 2-0 op het scorebord bevestigde.

Wedstrijdje uitspelen, was de doordachte visie van coach Ton. Dit liep helaas anders. 2-1. Bal in de klus en pardoes ligt ie achter Bakkie. Termen als 'Nu wij weer', of 'Zelf voetballen' gierden over veld 1 op sportpark De Lage Banken. Dit deden we gelukkig.

En dan het moment waar iedereen met smacht op had zitten wachten..... invaller Ramon de Caluwé, ziet een gaatje, duikt met snelheid het gat in.. krijgt de bal en.... GOAL! Met een ongekend slakkentempo rolt de bal achter de goalie van Victoria en de handjes gaan de lucht in. De bevrijdende 3-1 stond nu op het bord en de wedstrijd zat in t slot. Wederom een overwinning dus !

Volg onze Instagram: Zondagquattro

Facebook: S.C. Unitas'30 Zondag 4

Hierin zul je op de hoogte gehouden worden d.m.v. spraakmakende interviews, mooie beelden etc. Dank !

S.C. Unitas'30 4!
 

Verslagen

Terug naar boven