Kogelvangers JO9-1
24-03-2018
2-5

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Na twee afgelasting door het winterse weer vandaag dan eindelijk de tweede competitiewedstrijd. We speelden wederom tegen een oude bekende, Kogelvangers, waar we in de eerste competitiehelft nog 2-2 tegen hadden gespeeld. We waren helemaal compleet vandaag en Mik mocht vandaag op doel. De eerste 5 minuten kwamen we goed door met nog geen doelpunten aan beide kanten. Luca en Beau hielden het achterin goed dicht. Tijdens het tweede gedeelte van het eerste kwart kantelde de wedstrijd een beetje. Er werd iets te voorzichtig gespeeld en te weinig duels gewonnen. We kwamen dan helaas ook met 0-1 achter. Na een goede aanval via een goede driehoek maakte Jayro de schitterende 1-1. We konden er niet lang van genieten, want redelijk snel daarna werd het 1-2 en 1-3, wat ook de ruststand was. In de tweede helft begonnen we wederom voorzichtig en waren er ook een paar slordigheden. Sem en Noor hadden nog een aantal goeie rushes richting doel, maar verder dan een schot op de lat door Sem en eentje op de paal door Thijn kwamen we in het derde kwart niet. Het laatste kwart nog alles op alles. Yaniek kwam weer terug de ploeg in en samen met Thijn en Jayro vormden ze de aanval. Helaas liepen we tegen nog 2 tegentreffers aan, waarna Noor de eindstand op 2-5 bepaalde. Jammer want er had zeker meer in gezeten tegen deze tegenstander. We gaan weer 2 weken goed trainen met Rick en Fabian om de volgende competitiewedstrijd de eerste punten binnen te slepen.