Unitas’30 JO15-5 ver onder de maat in de eerste helft tegen Virtus JO15-5.

Unitas'30 JO15-5
22-03-2018
3 - 1

Scheidsrechter:   N. (Niels) van derKloot
Donderdagavond 22 April speelde Unitas’30 JO15-5 een inhaal wedstrijd uit Virtus JO15-5. Na een valse start tegen Groen Wit JO15-3 was er hoop gevestigd dat onze toppers vandaag in betere vorm zouden zijn.
Maar vanaf het fluitsignaal bleek dat er in het team meer dan de helft van de spelers niet helemaal wakker waren. Waardoor Virtus het relatief makkelijk kreeg en in de eerste helft kon uitlopen naar een 3-0 voorsprong. Dit had vele malen groter kunnen zijn, maar gelukkig werd ons dat bespaard goed keeperswerk.

Nadat de spelers in de rust een peptalk hadden gekregen, veranderde het spelbeeld in de tweede helft. Het spel werd meer gelijkwaardig en Virtus kreeg geen grote kansen meer. Sterker nog in de laatste minuut werd de inzet van onze toppers beloond door een doelpunt. Einduitslag: 3-1.