Unitas’30 JO15-5 is maat te klein voor DIA JO15-4.

DIA JO15-4
02-12-2017
0 - 8

Scheidsrechter:   Liebregts, Simon
Zaterdag 2 December, speelde Unitas’30 JO15-5 thuis tegen DIA JO15-4, dat gedeelde nr 2 staat in de competitie. Op papier dus een zware wedstrijd voor onze toppers.
Dat bleek al in de 1e minuut, want vanaf de aftrap liep DIA door onze linies heen en scoorde de 0-1. Gelukkig herpakte Unitas’30 zich een beetje en maakte het DIA wat lastiger. Maar uiteindelijk was DIA JO15-4 feller en beter en wist in de eerste helft uit te lopen naar 0-5.
In de tweede helft begon Unitas’30 wat feller en wist een paar keer door druk te zetten door te dringen tot het doelgebied van DIA. Maar uiteindelijk zonder gewenst resultaat. DIA daar en tegen scoorde nog 3 keer. Hoogtepunt voor Unitas'30 was de door onze keeper gestopte penalty.

Eind uitslag 0-8.

Volgende week spelen we tegen Beek Vooruit en de week daarop Groen Wit. Voor ons op papier gelijkwaardige teams. Daarom gaan we voor een mooie afsluiting van deze najaarscompetitie.