Unitas'30 JO15-5
18-11-2017
2 - 1

Scheidsrechter:   Kocakaya, M. (Mehmet)
Zaterdag 18 November speelde Unitas’30 JO15-5 uit tegen WDS’19 JO15-2. Op papier zou het wel eens een gelijkwaardige wedstrijd kunnen worden. Dus iedereen begon vol goede moed aan de wedstrijd. In de eerste minuten ging het een beetje over en weer, al kwam WDS’19 een paar keer dichter bij onze goal. Maar na 15 minuten maakten we uit een counter aanval over rechts een mooie cross pass naar onze spits, die de bal cool langs de uitgekomen keeper schoot: 0-1.
Hierna begon WDS’19 meer aan te zetten en hadden we het erg moeilijk. Waarom is in voetballand niet altijd goed uit te leggen. Maar de duels werden feller door WDS’19 aangegaan en de passes naar medespelers belanden voor 95% in de voeten van de tegenstander.
Het begin van de tweede helft was het spelbeeld niet anders, het kon dan ook niet lang uitblijven of WDS’19 maakte de 1-1 en niet later de 2-1. Pas na dat moment werden onze toppers wakker en gingen ze beter spelen. Helaas leidde dit niet tot de 2-2. Dus bleef het uiteindelijk 2-1.
Terugkijkende was het een wedstrijd die in de buurt kwam van gelijkwaardigheid, maar WDS’19 heeft verdiend gewonnen. Wel kunnen we voor de komende wedstrijden hoop putten uit het betere samenspel van onze toppers op het eind van de wedstrijd..