Boeimeer JO9-1
Unitas'30 JO9-1
04-11-2017
2-7

Vandaag waren wij vroeg op stap om te gaan spelen tegen Boeimeer JO9-1 uit Breda. Wij hadden na de laatste training afgelopen donderdag afgesproken dat wij gingen proberen om hard te werken en om positief te blijven. Dit was dan ook vandaag de taak en deze taak werd vandaag goed uitgevoerd! Heel de wedstrijd was er positieve strijd en dit kwam ons spel zeker ten goede.
Met goede acties en samenspel speelden wij een prima 1e helft met een rust stand 0-5. Na de rust werd het spel wat slordiger maar daarentegen bleven wij goede kansen creëren. Ook Boeimeer kreeg goede kansen maar beide keepers waren goed in vorm. In de 2e helft scoorden wij en Boeimeer beiden twee keer, wat de eindstand op 2-7 bracht. Jongens, wij speelden vandaag een prima wedstrijd. Wij waren met zijn allen vandaag blij met deze uitvoering en resultaat van de wedstrijd dus we gaan proberen dit volgende week weer te doen .