Nutanix zorgt voor teamspirit!

www.unitas30.nl
Madese Boys JO9-1
Unitas'30 JO9-1
23-09-2017
2 - 13

Zaterdag 23-09-2017, 1e competitiewedstrijd, Madese Boys JO9-1 – Unitas JO9-1

Vandaag speelden wij uit tegen Madese Boys JO9-1. In de wedstrijd van vorige week lieten wij te weinig teamspirit zien, wij waren snel afgeleid en toonde te weinig inzet waardoor wij terecht hadden verloren.
Vandaag was alles anders. Heel de week hadden wij goed getraind en vandaag was onze eerste competitiewedstrijd, hierin moest het gaan gebeuren. De voorbereiding was prima. Als eerste kreeg iedere speler een voetbalpakket uitgereikt van de trainer. Deze kleding is gesponsord door Patrick van de Werken van Nutanix. Wij mogen van hem hier dit seizoen mee voetballen en trainen. Wij zagen er vandaag dan ook tip top uit. De jongens voelden zich zichtbaar goed in hun nieuwe outfit en dat zag je terug in het spel. Wij speelden vandaag prima. Keeper Sven had een aantal goede reddingen en de opbouw gaat steeds beter bij hem. Ilija was in topvorm en was goed aanwezig in de verdediging. Pim was vandaag de aanvoerder en leidde ons team prima. Luca had vooral in de 2e helft prima acties en was ook belangrijk bij een groot aantal goals met assists. Dit gold ook voor Diego, hij speelde slim en was een echte teamspeler vandaag. Luuk was vandaag niet alleen de topscoorder maar deed ook verdedigend zeer nuttig werk. Onze spits Carlo was goed bezig, beweeglijk in de punt, scoorde doelpunten en had ook nog een aantal assists. En dan als laatste Tijs, ook hij speelde een prima wedstrijd, stond goed te verdedigen, was balvast en bouwde ook nog goed op en als toetje scoorde hij ook nog een mooi doelpunt.
Uiteindelijk wonnen wij de wedstrijd met 2-13. Jongens vandaag speelden wij als een hecht team. Of het nu kwam door onze mooie uitstraling als team door de nieuwe tenues, dat weet ik niet? Maar wij speelden vandaag in ieder geval prima! jongens probeer dit zo verder vol te houden, deze week weer flink aan de slag met de training en volgende week spelen wij tegen Groen-Wit.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven