JEKA JO9-1G
16-09-2017
4 - 9

Zaterdag 16-09-2017, Beker, Unitas JO9-1 – Jeka JO9-1

Vandaag de laatste bekerwedstrijd. Na de grote nederlaag van vorige week tegen Groen-Wit wilden we vandaag iets goed maken. Dit viel in het begin van de wedstrijd tegen: geen concentratie, alle duels werden verloren en binnen vijf minuten stonden met 0-3 achter. Na de 0-3 werden we wat beter en kwamen we aan voetballen toe. Luuk en Pim speelden sterk en dit leidde tot een doelpunt van Luuk. Wij kregen daarna een aantal goede kansjes maar ook Jeka bleef gevaarlijk, rust stand 1-3. Na de rust bleven een aantal jongens van ons slapjes voetballen waardoor Jeka alle kans zag om hun score verder uit te bouwen. De doelpunten vielen heel gemakkelijk en de helft er van waren fouten van ons zelf. Ondanks dat wij kracht te kort kwamen speelden wij in de 2e helft niet slecht (vind ik). De doelpunten kwamen uit goed samenspel en vooral de laatste was een prima doelpunt. Carlo in de hoek gestuurd, mannetje uit kappen, voortrekker met links en prima binnen gelopen van Diego. We hebben deze wedstrijd terecht van Jeka met 4-9 verloren.
Volgende week onze eerste competitiewedstrijd, tegen Mades Boys JO9-1. Wij moeten gaan leren de wedstrijd met zijn allen (teamspirit) serieus en fel te spelen, dan hebben wij zeker kans! Dus deze week weer hard trainen en op naar een goede wedstrijd zaterdag Boys!