Nog dieper in de shit

Unitas'30 JO13-1
Bladella JO13-1
03-12-2016
0-1

Vandaag de wedstrijd tegen de onderste, Bladella. Uit was het 2-2 en dus waren er kansen.

De beginopstelling: Finn in de goal, Daan, Lars, Bram en Tahsin achterin, Nourdinne, Bas en Yin op het middenveld en Michael, Joren en Rik voorin. Rick, Boaz en Tim begonnen als reserve. En Jovi is nog herstellende met zijn knie.

In het begin was het aftasten van beide kanten en de bal kwam bijna niet in het 16-meter gebeid van beide ploegen. Het gebeurde vooral op het middenveld. En wat er dan vooral gebeurd is dat de bal niet aankomt van A naar B. Maar dit is bij beide ploegen. Wij kwamen niet verder dan een paar (en een paar is 2) schotjes op de goal. Helaas kwam Bladella op voorsprong, nadat de verdediging van Unitas’30 de bal niet weg kreeg. Dit was tevens de ruststand .

In de 2e helft probeerde Unitas’30 de kansen te keren, maar het zit ook niet mee. In deze fase van de strijd valt er nooit eens een bal voor de juiste voeten. M.a.w. We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Helaas lukte het vandaag weer niet om te scoren.

We moeten en gaan het over een andere boeg gooien. Niet meer naar de resultaten kijken, maar gewoon gaan durven voetballen. Gaat het fout, dan gaat het maar fout. D.m.v. een aantal oefen wedstrijdjes gaan we proberen om het zelfvertrouwen voor de kerst nog om hoog te krikken. Wat we dan niet moeten gaan, is elkaar in het veld verwijten maken. Dus daar gaan we mee stoppen.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven