0 - 5

Scheidsrechter:   J. F.H. (Joeri) Stallinga
beste volgers van de JO 13-06,

Vandaag een prachtig affiche op sportpark de lage banken. Lekker weer, mooi veld, ideale tijd om te starten. Wat wil je nog meer?
De start van de wedstrijd was duidelijk voor de tegenstander. We waren te gehaast; en verloren snel de bal. onze spierballen bleken in de kleedkamer te liggen i.p.v. meegenomen op het veld. nagenoeg elk duel werd gewonnen door de tegenstander. We moesten hierdoor steeds verder naar achteren en kregen de bal niet genoeg bij onze aanvallers.
Uiteindelijk konden we het niet meer tegenhouden en op het einde van de eerste helft werd de ban snel gebroken. vrij snel achter elkaar de 0-1 en 0-2.
Gelukkig was het rust en konden we de spierballen in de kleedkamer gaan opzoeken en een nieuw plan maken om te kijken of we dichterbij konden komen.
Aan het begin van de 2e helft gingen we feller de duels in; werd er meer gevoetbald. Er ontstonden kleine kansen. De eerst volgende aanval van de tegenstander was het gelijk raak: 0-3. Er ontstond een onoverbrugbare stand en de wedstrijd was een kwestie van uitspelen voor beide teams.
Het werd voor ons moeilijker om elkaar te vinden en bij de tegenstander ging alles makkelijker. De pijp was nagenoeg leeg, waardoor de 0-4 op het bord kwam.
Onze gastspeler Jason werkte de bal goed weg en kon daarmee een aanval van de tegenstander voorkomen. Echter hij viel heel ongelukkig op zijn arm, waardoor hij naar de EHBO moest. Uiteindelijk was zijn arm gebroken (bleek later in het ziekenhuis). Beterschap Jason!
dat kon er nog ook bij. Toen waren we toch aardig gebroken en de tegenstander benutte een goede kans waardoor de eindstand 0-5 werd.
Het was overigens goed druk aan de kant met trouwe supporters. mooi om dit soort aantallen supporters te zien. Volgende week spelen we weer thuis, dus kom wederom. Tot volgende week.