Unitas JO13-5 begint met kleine nederlaag.

Beek Vooruit JO13-4
10-03-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   Oomen, Gerwin
Zaterdag 10-3 was de eerste competitiewedstrijd voor JO13-5 van de voorjaarscompetitie. Het team uit Prinsenbeek speelt voor het 2e seizoen JO13 en wij starten er net in. Dat was ook wel te zien in de eerste helft.
Prinsenbeek bleek net iets verder in ontwikkeling en fysiek al wat verder. Toch werd het een leuke wedstrijd. Prinsenbeek had het meeste balbezit en kwam in de eerste helft op 0-2.  Dat had meer kunnen zijn maar onze keeper speelde echt top. Hij was deze wedstrijd in vorm en voorkwam zeker 5 doelpunten.
Na de 2-0 kregen wij nog een verdiende penalty, nadat onze spits in kansrijke positie onderuit werd gehaald. Maar deze ging helaas net naast. Geen 1-2 dus. Na dit moment maakte Beek-Vooruit nog 0-3 voor rust.

Na de rust bleef Unitas lekker voetballen. Een paar keer kwamen we 1 op 1 met de keeper van Beek-Vooruit. Maar scoren lukte net niet. Bij Beek-Vooruit wilde het in de 2e helft ook niet meer lukken. Eindstand 0-3.