Unitas JO12-4 verliest eerste competitiewedstrijd.

www.unitas30.nl
GJS JO12-2
Unitas'30 JO12-4 (najaar)
23-09-2017
7 - 2

Zaterdag was de eerste competitie wedstrijd GJS JO12-2 tegen Unitas JO12-4.
De wedstrijd begon om 08:30 , we moesten al om 07:15 verzamelen. Lekker vroeg uit de veren en met z`n allen naar Gorinchem. We speelden weer op een echt veld. Daar hebben sommige Unitas spelers toch wat moeite mee want wij spelen liever op kunstgras. Daar zullen we toch aan moeten wennen. Veel teams hebben geen of weinig kunstgrasvelden.

Dan de wedstrijd.
Op zich speelden we best aardig. In ieder geval weer wat beter dan vorige wedstrijd. Deze wedstrijd werd er weer beter op positie gespeeld. Dat gaat dus steeds beter, maar GJS was wat verder dan Unitas. Ze speelden beter over en kwamen een aantal keer vrij voor onze keeper. Jens had een aantal knappe reddingen. Maar voor rust werd het toch wel verdiend 2-0. Niels had voor rust nog een mooie kans maar zijn boogbal raakte de lat.
Na de rust bleef het spelbeeld ongeveer hetzelfde. Na rust hadden we de net doorgebroken felle zon tegen. Dat was extra moeilijk. meteen na rust werd het 3-0 en daarna liep GJS verder weg naar 5-0. Toch bleef Unitas proberen om een doelpunt te maken. En dat ging ook lukken. Pim gaf de bal mee aan Floris en die kon een mooi doelpunt maken.5-1. Dat was knap samengespeeld. Door dit doelpunt kregen we weer extra motivatie. En maakte Lars F ook nog 5-2. Maar het einde was voor GJS 7-2. 

Ondanks het verlies toch een leuke wedstrijd. Op naar de 2e competitiewedstrijd , dan spelen we weer thuis.








 
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven