JO 12-3 Parkeert de bus! (Bekerwedstrijd met mooie actiefoto's)

Bavel JO12-1
09-09-2017
0 - 9

Beste volgers en supporters van JO 12-03

vandaag stond de bekerwedstrijd tegen Bavel op het programma. van te voren werd al aangekondigd dat dit een zware wedstrijd zou worden. We hadden hierdoor de tactiek aangepast en hebben de bus geparkeerd op sportpark de lage banken. In de eerste helft ging dit goed. Tegenstander stond regelmatig buitenspel en kwamen niet tot kansen.
Bavel, dat 2 klassen hoger speelt, wist met een individuele actie erdoorheen te komen, waardoor met een mooi schot de goal onhoudbaar was. 0-1
In de periode die erop volgde konden we de bus alleen maar parkeren en weinig kansen creeeren. De druk van bavel bleef aan, waardoor het snel van 0-2 naar 0-4 uitliep. Aan het einde van de eerste helft kregen we meer grip op de wedstrijd en kregen we kleine kansjes. Ons thuispubliek veerde op en iedereen gunde ons een goal. Deze bleef uit.
In de rust hebben we de tijd genomen om even bij te komen van zoveel druk op onze verdediging. In de 2e helft weer met goede moet er tegen aan.
Gezien de achterstand werd het moeilijker om de motivatie helemaal hoog te houden en Bavel wist snel de score verder uit te bouwen. Onze energie raakte op.
Wat echt sneu was dat we een bal wilde wegtrappen en die plots tegen de handen kwam. Penalty. Onze keeper Robbie stopte de penalty adequaat, waarmee hij zijn uitstekende vorm van vandaag bevestigde. Echte uitblinker van de week!
Ondanks deze nederlaag, hebben we vandaag weer goede progressie van het team gezien en kunnen we verder bouwen aan diverse verbeteringen (deze zullen we hier niet vermelden, onze competitietegenstanders lezen ook mee.....)
Uiteindelijk een goede wedstrijd gespeeld, ondanks het grote verschil in de uitslag.
NB Deze week kregen we bericht van Tristan. Hij kan een behoorlijke tijd niet trainen en niet spelen. Goed om te zien dat hij wel kwam kijken. Via deze weg wens ik Tristan een goed herstel toe de komende maanden. Als je hem op de club tegen komt, spreek hem even aan, wens hem beterschap. Des te eerder kan hij weer met ons mee doen!
Tot zover, fijn weekend en houdt de site in de gaten: deze wedstrijden wil je niet missen en dat bleek wel uit het aantal supporters (> 50 supporters) + Bekijk de actiefoto's op de site!
Tot de volgende keer, uw JO 12-3 reporter