Unitas JO11-1 moet meerdere erkennen in koploper Kloetinge

Kloetinge JO11-1
Unitas'30 JO11-1
06-05-2017
3-0

Op deze vroege zaterdagochtend werd er al om 07:15 uur vertrokken naar koploper Kloetinge.
Om 8 uur werd het pittoreske dorp binnen gereden.
De kleedkamer werd opgezocht en een redelijke warming-up volgde. De koppen leken goed te staan om minimaal een punt mee te kunnen nemen.
Al in de 2e minuut was er de eerste grote kans voor Kloetinge. De bal werd breed gelegd en het schot wat volgde ging op de lat, uit de rebound schoot de thuisploeg over.
Drie minuten later werd er een verkeerde pass gegeven waardoor Kloetinge kon uitbreken.
De centrale middenvelder stoomde op op het middenveld en schoot de bal in de verre hoek binnen, 1-0. De thuisploeg was duidelijk de bovenliggende partij en kwam dan ook terecht op voorsprong.
Op het middenveld werd Unitas overlopen en het had geen antwoord op de doorschuivende spelers.
In de 23e minuut ging een speler van Kloetinge alleen op Kane af, maar Kane kwam als een tijger de goal uit om deze aanval onschadelijk te maken en pakte de bal.
Het duurde tot vlak voor rust voor Unitas de eerste echte kans kreeg. Jip gaf een pass op Stan, hij omspeelde de keeper maar bleef niet rustig genoeg en schoot dat bal naast.
Net na rust was er een eerste kans voor Kloetinge, een kluts volgde maar de bal ging naast.
Hierna leek Unitas was beter in de wedstrijd te komen en kreeg het na 5 minuten de eerste kans.
Stan ging goed door op een hoge bal, hierdoor kwam de bal de Jip die alleen af ging op de keeper, maar helaas redde de keeper. Op het moment dat Unitas beter in de wedstrijd kwam, was het juist Kloetingen dat toe sloeg.
In de 11e minuut viel de bal dood tussen wat Unitas spelers en was een speler van Kloetinge er als eerste bij en schoot de bal binnen, 2-0.
Vier minuten later schoten de gasten een vrije trap op de lat. Unitas leek rijp voor de slacht, maar rechtte de rug nog 1 keer. Het gaf alles en vocht voor wat het waard was.
In de 17e minuut was er een corner voor Unitas. De keeper zat er naast, de bal kwam voor de voeten van Anouar, maar helaas ging de bal tegen het aluminium.
Twee minuten voor tijd was het wederom Anouar die een kans kreeg, maar de keeper redde deze poging. Net voor tijd was er nog een tegenstoot van Kloetinge, deze kans werd goed uitgespeeld en de 3-0 werd binnen geschoten.
De mannen hebben hard gevochten maar moesten hun meerdere erkennen in een meer dan terechte aanstaande kampioen.