Steenbergen JO13-1
Unitas'30 JO12-1
15-04-2017
3-1

Omdat Unitas'30 O12 tegenwoordig vooral doordeweeks voor de competitie speelt, stond er deze zaterdag geen competitiewedstrijd op het programma maar een vriendschappelijke ontmoeting tegen Steenbergen O13.1. Een oudere tegenstander die actief is in de Hoofdklasse.

We waren vandaag nogal gehavend. Jason, Milan, Neri en Thomas hadden zich afgemeld. Gelukkig was O11.1 vrij, waardoor Fadi, Stan en Lars aansloten. Eigenlijk zou ook Jip meedoen, maar moest zich op het laatste moment afmelden wegens ziekte. Hierdoor begonnen we met Danish; Tijs, Tariq, Lars; Wouter, Necati, Tom, Fadi; Ivar, Stan en Ilias. Arda, Manuel en Isa waren de eerste wissels.

In de eerste helft ging het spel redelijk gelijk op. De wedstrijd speelde zich wat meer af op onze helft, maar Steenbergen werd eigenlijk amper gevaarlijk. Tijs, Tariq en Lars stonden goed te verdedigen en op het middenveld werd stevige duels uitgevochten. Uiteindelijk wist Stan halverwege de eerste helft voor de openingstreffer te zorgen.

In de tweede helft werd het al vrij snel 1-1, waarna ook de 2-1 er redelijk snel in lag. De Unitassers waren nog één keer heel dicht bij de gelijkmaker, maar de inzet van Wouter ging voorlangs. Vijf minuten voor tijd werd het 3-1 uit een hoekschop.

Al met al kunnen we terugkijken op een redelijke wedstrijd, waarbij we zeker goed tegenstand hebben gegeven.

Dinsdag spelen we tegen DIA MO14. Tot dan.