Unitas'30 JO11-9
08-04-2017
8-2

Zaterdag was de topper Madese Boys JO11-6M - Unitas JO11-9.

De nr 1 (Made) tegen de nr 2 (Unitas). Anders dan de naam Madese Boys doet vermoeden betreft het een 100% meisjes team. Deze meisjes waren voorheen kampioen geworden in de meisjes klasse en hierdoor waren ze nu ingedeeld tussen de jongens teams.
De KNVB had dit team in een hogere klasse in willen delen maar in werkelijkheid kwamen ze in onze poule , 6e klasse. Aldus de leiders van Made.  Ook nog aangevuld met een oudere en dus een aantal koppen grotere dame.(dispensatiespeelster) Eigenlijk jammer voor onze competitie want dit team blijkt echt veel sterker dan de rest. Made had nog geen goal tegen gekregen behalve tegen ons. In de eerste wedstrijd kregen zij 3 goals van ons tegen, maar verloren we met 3-6.

We wisten zaterdag dat het moeilijk zou worden om een goed resultaat te halen.  Een van onze vaste verdedigers, Milan, was geblesseerd geraakt op de training en was er helaas niet bij. Toch begon Unitas'30 verrassend goed aan de wedstrijd. We gaven flink tegengas en kwamen er af en toe goed uit. Maar Made kwam in 12 minuten op 3-0. Echt van die doelpunten waar je niks aan kan doen. Zo ging er een corner in een keer in. Een boogbal vanaf 25 mtr ging over Jesse heen.  Onze inzet werd voor rust beloond met een mooi doelpunt van Lars. Ruststand 5-1.

In de rust spraken we af om gewoon door te gaan zoals we gewend waren. Ieder op zijn eigen plek en lekker voetballen. Slecht ging het niet maar Made was wat sterker. Ze liepen uit naar 8-1. Op dat moment moesten we nog een kwartier spelen. Toch werd het niet erger.  Niels maakte er nog 8-2 van.

We hebben als enige team in de competitie kunnen scoren (5x) tegen een erg sterk team.