Scheidsrechter:   Jetske Bon (S)
Net als vorige week werd ook vandaag het gehele district afgelast. Op het oog merkwaardig, gelet op de prima veld- en weersomstandigheden. Aangezien dit in vele andere delen van Brabant anders was, waren we ook vandaag genoodzaakt om vriendschappelijk te spelen. Niet erg, als we maar kunnen voetballen.

Vandaag dus tegen DSE O13.1, de één jaar oudere dorpsgenoten. Vandaag zonder Ivar die naar een open dag van school moest.

We begonnen met Danish, Tijs, Tariq, Isa, Thomas; Wouter, Milan, Tom; Manuel, Arda, Ilias. Op de bank zaten Necati, Jason en Neri.

De wedstrijd begon redelijk evenwichtig. Beide teams kregen 1-2 grote kansen in de openingsfase. Na een kwartier een eerste wissel en binnen 1 minuut was het raak. Jason schoot een vrije trap vanaf de zijkant hard en hoog raak. Mooie goal van de invaller.

Unitas'30 ging wat sterker spelen en sommige combinaties waren werkelijk een lust voor het oog. De ruststand werd iets comfortabeler omdat Arda kort voor rust voor de 2-0 zorgde.

Na rust viel de score hetzelfde uit als in de eerste helft. Arda zorgde voor beide goals, waarvan één een mooie kopgoal uit een hoekschop.

Zo mag O12 inmiddels de tweede overwinning van 2017 op haar naam schrijven. Hopelijk volgende week weer competitie, thuis tegen SC 't Zand.