Lekker wedstrijdje

Unitas'30 JO13-1
Terneuzen JO13-1
21-01-2017
3-3

Scheidsrechter:   Gerwin Oomen (S)
Nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Na 2 trainingen en een praatsessie, waren de trainers en leider benieuwd of er een bepaald effect zichtbaar was. We speelden vandaag tegen Terneuzen.

De selectie bestond vandaag uit 14 man. Op het allerlaatste moment belde Nourdinne af. Dus begonnen we vandaag met de volgende opstelling tegen Terneuzen: Finn in de goal, Boaz, Yin, Tahsin en Lars in de verdediging. Bas, Rick en Michael op het middenveld en Tim, Rik en Joren in de voorhoede. Dit betekent dat Jovi, Bram en Daan als reserve begonnen.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd in het begin, met weinig echt uitgespeelde kansen. Helaas kwam Terneuzen op voorsprong door een goed uitgespeelde aanval. Maar dat mag de pret niet drukken en Unitas’30 ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook via Rik. De bal werd nog wel aangeraakt door een verdediger, maar de bal ging er toch in.

Even later kwamen we zelfs op voorsprong. Na een goede aanval over rechts kwam een niet te missen kans voor Tim om de 2-1 te scoren. Dit deed hij dus ook. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kregen we voldoende mogelijkheden om de score uit te breiden. Ik denk hier aan Tim, Jovi en nog een aantal anderen. Door een onvolkomenheidje in de verdediging, kon Terneuzen vrij uit naar de goal lopen en hieruit werd ook gescoord. De stand is dus weer gelijk 2-2.

Even later kregen we een vrije trap midden voor de goal. Bas ging deze nemen en veegde zo het onvolkomenheidje weg. De vrouwelijke keepster van de tegenstander (dat zie je niet zo vaak bij de jongens) kon niet bij de bal net onder de lat. Dus het was weer 3-2.

In het laatste kwartiertje vervielen we weer in oude fouten, zodat we weer meer kansen weg gingen geven. Even later kreeg de tegenstander een 100% terechte penalty. Deze werd goed genomen al zat Finn er nog wel aan (dacht ik). Het was nu 3-3 en dit is tevens de eindstand.

Was het spel beter vandaag? Ja. Ik heb momenten gezien, dat het middenveld lekker met elkaar aan het ballen was met leuke driehoekjes. Ook heb ik 3 jongens gezien die van mij een + kregen. Dit betekent dat ze een stuk beter voetbalden als voor de winterstop. Namen noem ik niet. Volgende week een nieuwe hoofdklasser, namelijk Halsteren.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven