Beek Vooruit JO13-6 ZA
Unitas'30 JO13-3
29-10-2016
0-6

De uitwedstrijd tegen Beek-Voorruit zou op papier een niet al te lastig karweitje moeten zijn voor Unitas. Maar je weet het nooit. Voor 3 afwezige spelers had Unitas maar 1 speler gevraagd en dat was de keeper. Levi moest hiervoor wel vroeg zijn bed uit maar hij deed het uitstekend bij die ene keer dat hij in actie moest komen. Bedank Levi.

Het spelbeeld was zoals we als trouwe volgers van JO-13-3 gewend zijn. Veelvuldig aan de bal en zeer weinig kansen weggevend. Verdediging stond weer als een huis, middenveld prima en de voorste linie wist weer het netje te vinden. Duke speelde weer ijzersterk en lijkt iedere week wel beter te worden. Laurens straalt een al rust uit in het hart van de defensie, samen met Ian kan dit een super verdediging worden. Ook Ibrahim was sterk in de opbouw als rechtsback, zelfs aan de andere kant kan hij uit de voeten. Boris is ook bezig met een zeer goede reeks wedstrijden, oh oh wat zullen we hem missen na de kerst. Finley werd wat meer naar het middenveld geschoven en vulde dit prima in. Het was best lang wachten op het 1e doelpunt. Na wat zeer goede kansen te hebben verprutst door JO13-3, schoot Tim J. eindelijk de 0-1 binnen niet veel later mocht hij ook de 0-2 maken. Issam is het pingelen goed aan het afleren en stuurde Tijn met goede passes de diepte in. Hierdoor konden veel voorzetten worden gegeven.

De 2e helft precies hetzelfde spelbeeld, Song mocht de 0-3 en 0-4 optekenen. Sky was druk bezig om zijn doelpuntje mee te pikken en ja hoor de 0-5 is een feit. Eindelijk was daar ook het bevrijdende moment voor Rick die al weken, zo niet maanden, op zoek is naar zijn doelpunt. In de slotminuten kreeg hij de bal in de 16 voor zijn voeten en haalde hij met zijn linker uit om zo de eindstand op 0-6 te zetten.

JO13-3, vandaag viel er niks op de uitvoering aan te merken. Prima gevoetbald ga zo door!!!!!