Madese Boys ME1 ZA
24-10-2015
3-2

Scheidsrechter:   ,
De bekerwedstrijd tegen het sterke Made is met veel werklust gewonnen door Unitas.

Vanaf de aftrap begonnen beide teams fel aan de wedstrijd en golfde het spel op en neer. Unitas kwam al vrij snel op een 1 – 0 voorsprong door een mooi doelpunt van Sanne. Made was op zoek naar de gelijkmaker, waardoor de verdediging regelmatig op de proef werd gesteld en de keepster een paar mooie reddingen had. Uiteindelijk door een mooie aanval van Made kwamen ze toch op 1 – 1. Unitas stroopte de mouwen op en na een mooie aanval scoorde Isa 2 – 1.

De tweede helft begon, zoals de hele wedstrijd al was, fel maar sportief. Unitas was nu wat sterker dan in de eerste helft, maar toch kwam Made wederom gelijk. Unitas zette nog meer druk, waardoor de verdediging een fout maakte en Isa er als de kippen bij was en 3 – 2 maakte. Made probeerde nog wel maar Unitas sloeg elke aanval af, wat resulteerde in een mooie overwinning in een wedstrijd die van begin tot eind spannend was.