Complimenten !

Alliance F1
Unitas'30 F1
02-05-2015
0-6

Vandaag stond de voorlaatste competitie wedstrijd voor Unitas'30 F1 op het programma. Een eerste plaats op de ranglijst is dan wel niet meer mogelijk maar voor de tweede plaats wordt ook nog volop gestreden. Met Beek Vooruit en Roosendaal op korte afstand moet er vandaag gewonnen worden om uitzicht te houden op deze mooie (troost-)prijs.

Vanaf het fluitsignaal laten onze jongens er géén gras over groeien. Unitas’30 heeft duidelijk het beste van het spel en al snel ontstaan mooie combinaties en kansen. Het duurt dan ook niet lang of we staan met 0-1 voor. Alliance daarentegen snakt naar het einde van het seizoen en ze maken het onze jongens vandaag dan ook wel heel erg gemakkelijk. Het overgrote deel van de wedstrijd is Unitas’30 F1 in balbezit en de eerste helft wordt keurig afgesloten met een stand van 0 - 4. Tijdens de pauze is het niet alleen leider Simon die onze jongens van complimenten voorziet, ook het publiek van Alliance spreekt veel lof uit over onze ploeg, erg leuk en sportief !

De tweede helft geeft een gelijk wedstrijd beeld en Alliance mag vandaag van geluk spreken dat de uitslag niet verder wordt vergroot dan 0 - 6. De drie punten worden keurig bijgeschreven en met nog één wedstrijd te gaan heeft Unitas’30 de 2e plaats op de ranglijst binnen handbereik. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Halsteren op het programma en zelfs een gelijk spel is dan al voldoende. Laten we hopen dat onze jongens hun goede wil nog eenmaal tonen want deze ploeg heeft een tweede plaats dik en dik verdiend.

Zet hem op jongens !
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven