UNITAS'30 E1 WINT BIJ BOEIMEER

Boeimeer E1
Unitas'30 E1
21-04-2012
2-6

Na de lastige wedstrijd vorige week tegen Madese Boys stond vandaag Boeimeer-uit op het programma. We speelden op het kunstgras dat net voor ons was warm gelopen door de plaatselijke C2.

We begonnen de eerste helft ijzersterk, er werd goed gecombineerd en iedereen durfde te voetballen. Tot de 'zestien' eigenlijk, want we kozen de laatste meters iets te vaak voor het afstandsschot in plaats van de vrije man. We kwamen verdiend op 0-1 door een goed geplaatst schot van Desmond. Boeimeer kwam vrij snel op gelijke hoogte na een goede actie van hun snelle en behendige spits.

We lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan, want de fraaie 1-2 volgde vrij rap. Een prachtige voorzet vanaf links van Desmond richting tweede paal werd zuiver binnen gekopt (!) door Koen. Kort voor rust werd het 1-3 door Ayman, die werd bediend door Thierno.

De tweede helft begon stroef van beide kanten, er werd weinig gecreëerd en beide ploegen geloofden het wel een beetje. Het was dan ook geen verassing dat de 1-4 uit de lucht kwam vallen, een harde corner van Yoran werd in de scrimmage gescoord door ... waarschijnlijk een Boeimeerspeler. Kort hierna maakte Boeimeer het weer even spannend nadat Daan de bal ongelukkig op zijn knie kreeg en de rebound werd gescoord.

Het laatste woord was voor Unitas. Eerst een fraaie goal van Yoran bij de tweede paal, na een mooie voorzet van Ayman. Later een van richting veranderd schot van Desmond.

Zo wisten we deze wedstrijd winnend af te sluiten en stapten we met een fijn gevoel van het veld. Tot dinsdag!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven