VVGZ E1
07-04-2012
3-3

Scheidsrechter:   ,
Vandaag kregen we bezoek van het Zwijndrechtse VVGZ E1 dat fier aan kop gaat in de Hoofdklasse C. 52 punten uit 19 duels en liefst 142 doelpunten gescoord. Kortom een erg uitnodigend affiche.

VVGZ startte sterk en kwam binnen tien minuten al op 0-2. De openingstreffer was een geweldig kopgoal uit een corner, de tweede volgde na vlot combinatiewerk door de as. Die laatste goal was typerend voor het spel van VVGZ: korte combinaties, elkaar durven in te spelen en continue in beweging. We hadden duidelijk moeite met hun spel. Uiteraard creëren we wel altijd onze kansjes.

Zo had Mitchell iedereen uitgespeeld, de keeper keerde zijn inzet waarna hij de rebound voor open goal mistte. Een vrije trap van Desmond bracht ons weer terug in de wedstrijd, de bal belandde heerlijk in de kruising.

Kort na rust kwam VVGZ op 1-3 en de kopjes leken even te hangen. Maar we knokten ons wonderbaarlijk sterk langszij. Eerst was het Yoran die een prachtige pass van Desmond juist inschatte, keeper uitspeelde en de bal in het lege doel schoof.

De gelijkmaker, meteen de mooiste van de middag, kwam van de slof van Ayman. Een combinatie door het centrum, Desmond met zijn tweede assist, stuiterend op Ayman... een droge maar subtiele knal en het was 3-3.

Al met al een leuke en leerzame oefenpot tegen een opponent die stiekem toch wel erg goed was...

Maandag gaan we naar Spijkenisse voor een toernooi 9 tegen 9. Vertrek 8:30u!