Stroeve herstart 4e

Unitas'30 Zondag 4
Beek Vooruit 3
22-01-2012
2-5

Scheidsrechter:   ,
Om te beginnen feliciteren we de familie Van Hulst met de geboorte van hun dochter !!!!!

Dan deze zondag….
‘S morgens om 09:30 uur arriveert Beek Vooruit, sommigen op de scooter, anderen werden door hun ouders gebracht. We zagen gelijk weer lachende gezichten bij onze vedettes (Bart en William). Het bleek te gaan om een 3E selectie elftal met aanvulling van de A 18 + zullen we maar zeggen, tegen 30++. Het eerste kwartier kregen we het al voor de kiezen, Beek Vooruit keerden aanval na aanval wat leidde tot een doelpunt in 10e min. We hadden te lang niet meer gevoetbald en er bleken verschillende onderdelen toch wat vastgeroest te zitten bij de meesten van Unitas.
Na 30 min . werd er gewisseld en haalde ik er 3 uit hun lijden, die mochten uithijgen op de bank dus 3 verse krachten erin. Nou ja vers, bij de een zaten zijn ogen nog dicht, hij was pas net gearriveerd, en de ander had last van ski benen. Net gewisseld en de 0-2 en de 0-3 vallen achter elkaar binnen. Toen begon het gesodemieter op de bank……… ik kreeg de volle lag van de gewisselde personen want , ik had ze er nooit uit mogen halen en zie wel wat er van komt ,je hebt er geen verstand van…...(nou dit wilden ze eigenlijk zeggen maar gelukkig hadden ze nog weinig praat want ze zaten nog na te hijgen). In de 38e min deden we dan toch wat terug, de man met de skilatten nog onder die we net binnen de lijnen hadden gebracht torende op skischoenen hoog boven iedereen uit en scoorde met het hoofd.
Rust.
Tweede helft speelden we wat beter maar het resulteerde niet tot doelpunten, tenminste, niet voor ons, het werd 1-4 en 10 min later 1-5. Onze Fred had waarschijnlijk naar het schoonspringen zitten kijken en dacht toen hij de zestien binnen kwam wat zij kunnen kan ik ook en dook met een zeer fraaie duik en wat kabaal de zestien in. Hij hoorde toen het fluitje van de scheids en deze wees naar de penalty stip. Onze keeper Sebas is onze penalty specialist vond de afstand nog veel te ver en liet het aan een ander over zei hij. Gelijk werd de naam van onze vedette Voermans genoemd maar deze gaf aan de druk niet aan te kunnen. Dus de alleskenner maar ingeschakeld en hij schoot de bal feilloos binnen.
Eindstand 2-5, 1 zenuw klem en weer een illusie armer ….. misschien toch maar inschrijven voor een 2de veteranen elftal?
3e helft had deze keer een zeer goede opkomst met slap geouwehoer wie er nou fouten had gemaakt enz……. een goed vervolg op het traditionele Unitas-4-nieuwjaarsreceptie-tennistoernooi
Op het voorstel om het eerstkomende vrij weekend goed te benutten om bij medisport een spinningles te volgen werd door velen afgewimpeld met, geen tijd, op de kleine passen , heb ik niet nodig, had ik er ongeveer 6 die wel wilden proberen . En op de vraag om dan maar op vrijdagavond te gaan stappen verscheen er bij velen een glimlach op het gezicht en had ineens niemand wat te doen vrijdag avond.

Hoe kunnen we in hemelsnaam met zo’n zooitje kampioen worden…...
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven