Zaterdag 21 januari 2012: Unitas’30 C4 – Moerse Boys C2

Moerse Boys C2
21-01-2012
4-4

Scheidsrechter:   ,
Unitas’30 C4 begon sterk en liet de tegenstander steeds achter ons aan lopen. Stan nam de bal na een corner van Darcy meteen op de slof en schoot schitterend de 1 – 0 binnen. Even later zette Vince goed door en de keeper kon zijn schot niet houden: 2 – 0. Toch kregen we door 2 onoplettendheden achterin 2 doelpunten tegen.

Ook na de rust startten we sterk. Amaar zette goed door en scoorde de 3 – 2. Een schitterende combinatie tussen Vince (hakballetje) en Stan werd door Yuri afgemaakt: 4 – 2. Daarna stierven aanvallen in schoonheid en aan de andere kant werd wel nog 2 keer gescoord. We kregen legio kansen maar hadden voorin het vizier niet op scherp, waardoor het gelijk bleef. En het zat ook niet mee: in blessuretijd schoot Yuri op de lat.