Unitas'30 F8
DIA F4
21-01-2012
2-2

Een eerste zware test stond ons te wachten in dit vriendschappelijk duel. We moesten tegen een najaarskampioen spelen, namelijk Dia F4. Bij de warming-up zakte de moed al een klein beetje in de schoenen toen we de tegenstander zagen (vooral bij de leiders). Allemaal bjina een kop groter dan onze eigen spelers.

De wedstrijd ging goed van start met mooie aanvallen van beide kanten. Het publiek kon genieten van een zeer aantrekkelijke wdstrijd. De F8 zocht veelvuldig de zijkanten van het veld op en het was Thijm die over de linkerflank diverse tegenstanders omzeilde en zodoende Jip kon bereiken, Jip legde de bal door op Rick die de niet onverdiende 1-0 voorsprong in het netje legde. Daarna bleven we goed voetballen maar Dia F4 bleef ook aankloppen, wat nog voor rust 2 doelpunten maakte. Ruststand 1-2.

De spelers begonnen weer met goede moed aan de 2e helft door het goede spel wat vertoond was voor de rust. En ja hoor het regende kansen over en weer. Gelukkig was het verdedigingsduo Lars en Sam in topvorm zodat Lucas zijn doel schoon kon houden. Jammer genoeg vielen Tygo en Raf uit wegens lichamelijke klachten ( toch prima gespeeld Tygo en Raf). In de laatste minuten kwamen we nog vaak alleen voor de keeper, maar de keeper van Dia hield ze er prima uit. Totdat Levi eindelijk weer eens kanonschot leverde en de keeper verschalkte. Yess de langverwachte gelijkmaker was daar, 2-2 de eindstand.

Jongens van F8 jullie hebben echt goed gespeeld, met dit veldspel wat jullie hebben laten zien, gaan jullie hopelijk hoge ogen gooien in de aankomende competitie. Succes