Zaterdag 22 oktober 2011: Virtus C4 - Unitas’30 C4

Virtus C4
Unitas'30 C4
22-10-2011
0-8

Na de afdroogpartij van vorige week gingen we op bezoek bij Virtus C4. Hier konden we lekker voetballen. Virtus kreeg de eerste kans van de wedstrijd (inglijdende Levi haalde de bal van de doellijn weg) en de laatste kans van de wedstrijd (schot van dichtbij voorlangs), verder was het Unitas’30 C4 dat de klok sloeg. Vince scoorde de 0 – 1 na mooi voorbereidend werk van Youri. Ties probeerde het enkele keren met verwoestende schoten op goal, maar de bal wilde er niet in (tenminste in de eerste helft!). Stan gaf een voorzet van af rechts, waar Thomas net niet goed bij kon. Darcy stuurde de bal schitterend diep op Vince, Youri kopte de bal na de voorzet door en Thomas rondde met een bekeken schot in de verre hoek af: 0 – 2. Darcy knalde nog over, maar even later was het weer raak toen Youri Vince aanspeelde en die tekende voor de 0 – 3.

In de rust werd verteld dat Virtus hun eerdere bekerwedstrijd met 8 – 0 van Dosko C2 had verloren. Dus als wij met 9 doelpunten verschil zouden winnen, zouden we door zijn in de beker. Gemotiveerd tot op het bot kwamen we de kleedkamer uit en binnen de minuut lobte Youri de bal over de keeper: 0 – 4. Daarna brak de periode van Ties aan: eerst maakte hij slalommend door de defensie van Virtus 0 – 5, en meteen daarna 0 – 6. Stan maakte met zijn knie de 0 – 7 en de notulist had blijkbaar één doelpunt gemist, want op het wedstrijdformulier stond 0 – 8. Aangezien Dosko C2 ook met exact dezelfde cijfers van Virtus gewonnen heeft, zal er waarschijnlijk een beslissingswedstrijd volgen.