Unitas'30 Zondag 4
23-10-2011
5-4

We speelden op het zelfde veld als tegen BSC 6, dat veld heeft geen goede invloed op ons. We speelden slap en erg slordig.

Dat bleek wel want na 10 min. stonden we met 1-0 achter. Dit niveau hielden we een lange tijd vol. Na ongeveer 25 min. moest uiteindelijk onze wat oudere linksback mee op stomen tot op hun achter lijn of net er over. Hij legde de bal keurig terug op Arnold die de bal binnen schoot. 1 – 1
We gingen even iets beter voetballen en zij iets steviger verdedigen !!! Na 32 min. schoot Remco Frijters van een meter of 25 mooi binnen 1 – 2. (Dit heeft hij in deze wedstrijd nog meerdere malen geprobeerd met iets minder succes…..). Net voor rust was het een corner van BSC die onrust veroorzaakte voor onze goal wat leidde tot een doelpunt voor BSC 2 – 2.
Rust.
In de 47 min. was het al weer raak voor BSC 3 – 2 .
De na rust ingevallen Daniel van Gool maakte in de 55 min. weer gelijk 3 -3. In de 63 min. was het weer een voorzet van BSC waarbij Raoul met twee handjes van de tegenstander een metertje of 2 werd weg getorpedeerd waar deze van profiteerde en de bal binnen schoot. Protesten van onze zijde bij de scheidsrechter die er toch kort op stond (middencirkel), maar deze had niks gezien (misschien laagstaande zon ?). Het werd er hierna niet gemoedelijker op en het mopperen bleef nog lang aanhouden, maar terecht of onterecht, je moet er toch een keer mee op houden en verder gaan. Waar wij niet echt meer bezig waren met het voetballen en alleen maar met de tegenstander, en de bal niet in de ploeg konden houden, was er weer een discutabel moment voor onze goal: een afstandschot werd gekraakt door Sebas en kwam voor de voeten voor BSC speler die de bal al dan niet (niet dus) uit buitenspel binnen schoot. 5 -3
Na 90 min. werd Daniel nog neer gelegd in de 16 en kregen we nog een penalty. Deze schoot Sebas feilloos binnen 5 – 4.
Er werd nog afgetrapt maar dat was het dan, we zijn klaar met beker wedstrijden voor dit seizoen.