BSC D1
22-10-2011
2-4

Scheidsrechter:   Jong, Maarten de

Unitas d1 heeft hun eerste thuisnederlaag geleden. Tegen BSC D1 werd thuis met 2-4 verloren. Voor Unitas D1 stond er niet veel op het spel. Zij waren immers vrijwel zeker geplaatst voor de volgende ronde.

Sommige spelers werden op een andere positie geprobeerd dan waar ze normaal op spelen. De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. Het spel was van beide ploegen niet spetterend. Onze jongens verloren echter te veel duels op het middenveld. De eerste helft kwamen we dan ook met 1-2 achter. Na rust begonnen we wat feller, maar we kregen te weinig kansen om het BSC echt lastig te maken. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 2-4 verloren. Ondanks de nederlaag is Unitas eerste in de poule geworden en geplaatst voor de volgende ronde