Seizoen 2011-2012

Unitas'30 Zondag 5
SC Kruisland 3
21-08-2011
3-5

Nadat onze verslaggever het voorgaand seizoen na de wedstrijd van Sprundel helemaal kwijt is geraakt proberen we de verslagen in dit kampioensseizoen weer op te pakken. Mertuhsoep, we vertrouwen op je!

Op zondag 14 augustus begon het seizoen voor Unitas'30 zondag 5. De eerste activiteit was een goede training.

Wesley nam de spelers voor aanvang van de training mee om een warming-up te lopen, echter bleek dit voor veel spelers al te veel te zijn en een aantal van hen(Waaronder Jan) waren al volledig de kaart kwijt toen het partijspel nog moest beginnen.

Roy maakte tijdens zijn rentree een beste indruk en zorgde voor veel gevaar.

Het bestuur van Unitas'30 zondag 5 heeft na heftig beraad en de nodige kratjes Juup besloten de volgende selectie aan de pers bekend te maken.


Het seizoen in begonnen zonder al te veel wisselingen in het team, we gaan ze even opsommen:


Vertrekkende spelers
Maikel Prins/2-pakjes
Maikel heeft na 3 seizoenen bij Unitas'30 zondag 5 te hebben gevoetbald besloten om te stoppen bij ons team en gaat op de zaterdag voetballen. Wij wensen Maikel veel succes bij zijn nieuwe team en hopen nog eens een beroep op hem te mogen doen.



Spelers
Patrick Forsten
Na een vakantie waarin hij 646723 keer naar de camping is geweest en daardoor dus ook de eerste training heeft gemist zou hij toch wel uitgerust moeten zijn. Patrick heeft het een seizoen zonder Roy moeten doen in zijn verdediging en dit is ons duur komen te staan... Voorgaand jaar hebben we Roy behouden omdat Patrick erbij was maar is het dit jaar misschien andersom? Al met al heeft Patrick zijn nieuwe jaarcontract weer verdient!

Erwin Geeve
Na een aantal woedebuien van vorig seizoen spelen nu de vlindertjes in zijn buik een grotere rol. Wij hopen dat deze vlindertjes tesamen met zijn nieuwe liefde Linda heb een beetje in bedwang kunnen houden.


Bas de Jong/Man van Koek
Ook Bas was afwezig de eerste training. Zal hij deze achterstand ooit in kunnen halen? Bas, we hopen dat al je touwtjes dit jaar wederom aan elkaar blijven hangen!

Pieter Giljam/De Witte Parel
Laten we alleen maar hopen dat Miranda hem na 9 september niet voor haarzelf wilt houden. Dan stapt deze jonge god namelijk in het huwelijksbootje. Beetje jammer alleen dat hij nu op +/-50 meter afstand van Internos woont.

Benjamin Vleer/Worstje
We're flying high, we're flying high.... B, wellicht het grootste probleem van onze trainer Luijken. Hoe helpt Luijken hem van zijn, op schouderhoogte ingezette, tackels af?

Jan Vervloet/Stacaravan
Tijdens de warming-up van de eerste training al bek af. Maar... praten kon hij nog dus misschien een gevalletje van aanstelleritis, stuurde Jur zonder dat Jur (en Jan zelf) ook maar iets door had.

Michel Wirken
Na een operatie aan zijn knie verwachten we natuurlijk veel van Wirken, dit was altijd zijn excuss en dat kan hij nu niet meer gebruiken. Michel zal de komende maanden nog revalideren waardoor hij de eerste wedstrijden mist!

Jurrien de Hoon/Hendrik Otto Otto Nico
Ze noemen hem de cocktailman... Na vele gezellige avondjes in casa de Jurrien moet ook hij weer aan de bak. We hopen maar dat hij fit is want hij heeft nu concurrentie van Roy. Wanneer gaan we weer wokken bij Mei?

Stefan de Leeuw/Stefke
Hoeveel zal stef er gaan scoren dit jaar? hopelijk meer dan zijn geliefde club NAC Breda tot nu toe. Stefke... ik hou van jou (en van je vriendin natuurlijk).

Frans van Duuren/The Situation
Heeft nog steeds een neusje voor NAAST de goal maar heeft het afgelopen seizoen ook bewezen dat hij de naam Koning van de Leur "waard" was. Verder beetje jammer dat hij in Etten Woont met zo'n naam.

Adam Vermeulen
Nu zijn veranda klaar is gaat het feestje er dan toch van komen! Ook Adam heeft wederom zijn nieuwe contract verdient bij Unitas'30 zondag 5. Na zijn (mindere) periode, dat volgens Adam zelf aan zijn schoenen lag, is hij weer goed terug gekomen en we zijn dan ook blij dat ook Adam weer heeft bijgetekend.

Maarten de Jong/Mertuhsoep
Hopen dat de temperaturen dit jaar hoger blijven, Maarten is namelijk een goed-weer-voetballer. Tijdens het trainingskamp van Unitas'30 zondag 5 is ons tot gehoren gekomen dat Maarten zijn doel heeft bereikt, hij is nu 18 kilo zwaarder dan zijn 62 kilo wegende broer. Uiteraard past hij nog steeds 6x in Bollo.

Wesley Anthonissen/Dun Wes
Plassen in Venlo? Nee, eerst maar eens voetballen... zal dit jaar de teams Unitas'30 zondag 5 en Unitas'30 zaterdag 2 versterken met zijn aanwezigheid. Heeft hij dan nog wel tijd voor Marinda? Maakt niet uit daar ontfermt Bollo zich wel over.

Rick van Beurden

Lekker he Stroh-rum 38%? Wat was je snel weg... Hopen dat er dit seizoen iets meer van de 3e helft terecht komt dan voorgaande seizoenen waarin hij altijd op tijd weg moest om chinees te halen.

Denny Mol/Molleke
Onze ondergrondse vriend heeft ook bijgetekend bij Unitas'30 zondag 5. We vertrouwen op minimaal een doelpunt of 20, dit is 1 van de clausules in zijn contract.



Terugkerende spelers
Roy van Dorst
Na jaren weg te zijn geweest keert onze voetbalgod weer terug op de velden. Het bestuur van Unitas'30 zondag 5 heeft lang getwijfeld of een nieuw contract op zijn plaats was maar heeft besloten Roy een nieuwe kans te geven. Zal de eerste maanden nog rustig aan moeten doen maar daarna kan hij zich weer bewijzen voor een basisplaats.

Daniel Roovers/Choock
Keepertje hoor... heeft aan Coach Wilbert beloofd zich voor 110% in te zetten, op basis van deze belofte is besloten ook Choock een nieuw contract aan te bieden na zijn overweldigende afscheidswedstrijd in seizoen 2010-2011. Coach Wilbert heeft zelfs een keeperstrainer voor Choock geregeld in de vorm van Ruud Blok.

Begeleiding
Wilbert Geeve/Willie - Scheidsrechter/Leider
Nu Wilbert een nieuwe baan heeft is hij misschien wat scherper in het weekend. Wilbert zal ook dit seizoen de functie van scheidsrechter vervullen. Ook is Wilbert samen met Bollo een nieuwe uitdaging aangegaan om Unitas'30 zaterdag 6 te gaan fluiten en begeleiden.

Maarten de Jong/Mertuhsoep - Leider
Mertuhsoep, de mede-oprichter van dit team, heeft zich altijd voor de volle 35% ingezet voor alles wat hij doet. Wij hopen Mertuh nog lang in ons team te mogen houden.

Remco van Trijp/Bollo - Leider
Valt niets goeds over te zeggen daarom geen verdere uitleg.

Cees Luijken - Trainer
Verzorgt de trainingen op donderdagavond.

Ruud Blok - Keeperstrainer
Is de nieuwe personal trainer voor Choock, Choock, Ruud is niet zo flauw hoor dus ik wens je veel sterkte!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven