Unitas F10 imponeert op toernooi Moerse Boys

Moerse Boys Toernooi
Unitas'30 F10
21-08-2011
14:00

De bal begint langzaam weer te rollen voor Unitas F10. Op het toernooi van Moerse Boys stonden vier stoere knapen, aangevuld met meer Unitas-talent, te popelen om samen weer te gaan voetballen. De grote vakantie hebben alle spelers duidelijk gebruikt om extra te trainen, want al gelijk in de eerste wedstrijd strooiden ze met splijtende passes en werd de tegenstander soms helemaal dol getikt met flitsend combinatiespel. Helaas was de verdediging nog niet helemaal op orde en omdat de tegenstander Unitas F8 was, wilden de mannen van de F10 ook niet gelijk doordrukken. In een waar spektakel werd de einduitslag uiteindelijk 4 – 4.

Bewust dat ze de tegenstander een gelijkspel hadden gegund en dat ze steeds beter ingespeeld raakten, besloten de mannen om de puntjes op de i te zetten en ook de verdediging helemaal dicht te metselen. In de volgende twee wedstrijden kon de tegenstander dan ook niet meer scoren. Met een verdediging die stond als een huis groeide het vertrouwen voorin. Hierdoor kon van begin tot einde continue pressievoetbal worden gespeeld.

De volgende twee wedstrijden leverden dan ook allebei een 6 – 0 overwinning op. Zo zaten de eerste overwinningen van het nieuwe seizoen in de zak en hadden ze allemaal een ijsje verdiend voor de tomeloze inzet. Nu nog een stevige training en dan zaterdag gelijk de topper van de voorbereiding tegen Beek Vooruit.

Conclusie na dit imponerende optreden: Unitas F10 is klaar voor het nieuwe seizoen!

 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven