Beek Vooruit O12-1
Unitas'30 O12
13-02-2016
2-1

Op deze ijskoude zaterdagmiddag speelde Unitas'30 O12 in Prinsenbeek tegen de plaatselijke BV O12. Vandaag geen Joren, Daan en Rick R. ivm vakanties, geen Bram O die nog geblesseerd toekeek vanuit de dug-out en, op het laatste moment, ook geen Bas die ziek afhaakte in de warming-up. Gelukkig was D3 vrij en wilden Jovi, Michael en Tahsin meedoen. Thanks mannen!

Over de wedstrijd helaas weinig goeds. Beek Vooruit kwam halverwege de eerste helft op 1-0 nadat het al een keer de lat had geraakt, en later ook de paal. Wij kregen één bijna kans via Nourdinne, die in de zestien net niet tot een schot kwam. Het was erg pover de eerste helft en met een 1-0 ruststand mochten we niet mopperen.

Ook de tweede helft weinig hoogtepunten. Beek Vooruit kwam na een minuutje of 10 op 2-0 uit een hoekschop. De Unitassers persten er nog een slotoffensief uit door man op man te gaan spelen. Zowaar kwamen er nog wat kansen en uit een goede aanval, van rechts naar links, werd Michael in stelling gebracht. Vanaf randje zestien haalde hij vernietigend uit en de bal vloog hard en hoog in het doel.

Even leek het erop dat we een puntje konden stelen, maar helaas. Het had ook niet terecht geweest.

Komende week weer lekker trainen, waarna we volgende week uit tegen Oranje-Wit mogen. Tot dan!