Unitas F13 speelt WDS'19 zoek

www.unitas30.nl
WDS'19 F3
Unitas'30 F13
30-01-2016
0-9

Vandaag is het een gedenkwaardige zaterdag, 30 januari de dag dat zo'n 80 procent van alle wedstrijden afgelast is. Zelfs op de mooie kunstmat van Unitas werd niet aangetreden vanwege de heftige regenbuien en de daarbij ontstaande gevoelstemperatuur. Toch mocht onze toekomstige topspelers van de F13 aantreden tegen WDS'19 F3 uit Breda. Bij aankomst in Breda hebben we het jonge talent van onze grote geel-zwart broer NAC nog aan het werk gezien. Alleen jammer dat ze daarna niet zijn gebleven om van onze kanjers van de F13 te genieten en het daarbij vertoonde spel. Wie weet hadden ze dan wel voor een speler of 10 een contract en voor het 1e van NAC een paar goede coaches een mooie aanbieding gedaan ;-) .
Daar het enorm regende, bleven de ouders bij de tactiek bespreking in de kleedkamer, wat normaal natuurlijk een groots geheim is!! Onze tegenstander van vandaag was present met 8 man terwijl wij met volle oorlogssterkte vanuit Etten-Leur waren afgereisd. We speelden de 1e helft 7 tegen 7 waardoor wij 3 man reserve aan de kant hadden staan. Van begin af aan lieten onze kanjers merken dat we niet voor niets die regen getrotseerd hadden om naar Breda te komen. Door de druk die we hielden liepen we in de 1e helft snel uit van de 1-0 tot 4-0. In de rust wisselden we van keeper, Lars Kamp verving de 2e helft Joris van Enter en volgde het goede voorbeeld om ook zijn doel schoon te houden. De 2e helft speelden we op verzoek van WDS toch maar 8 tegen 8. Ook nu wisten onze jongens keer op keer het duel te winnen en konden zo uit te lopen naar 10-0. Na afloop zat de stemming er goed in en werd er in de kleedkamer al een voorproefje genomen op het aankomende kampioenschap. De doelpunten makers van vandaag waren Jens Moss, Ruben van de Looi, Mika de Groot, Joris van Enter en Nick Traas.

Doelstelling van ons leiders is om deze competitie alle spelers minimaal 1x te laten scoren. Dus Fabian Pot, Bas Vrolijk, Panos Paroglou, Cas Roelands en Lars Kamp jullie moment komt er ook nog aan!!
Helaas staan er de komende weken geen wedstrijden op de planning, want F13 zit in de bekende flow.
Jongens wij hebben alvast zin in dat feestje, dus vooral zo doorgaan.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven