Unitas F10 wint op stormachtige dag!

MOC'17 F9
Unitas'30 F10
30-01-2016
0-1

Na meerdere malen getelefoneerd te hebben en gekeken op de website bleek dat onze wedstrijd vandaag gewoon door zou gaan.De stormachtige wind en regen trotserend stonden onze mannen aan de aftrap in de eerste uitwedstrijd voor de najaarscompetitie tegen MOC F9.
De eerste minuten werd duidelijk dat dit geen makkie ging worden want de eerste kansen waren voor MOC .Onze doelman Pim had vandaag nieuwe handschoenen en pakte echter alles.Ook dankzij goed verdedigend werk Van Delano en Dylan stond de verdediging als een huis.Langzaam maar zeker kregen we steeds meer kansen maar Luuk Verwijmeren,Luuk van der
Put en Mik hadden iets te weinig geluk.
De eerste helft gingen we dus snel de kleedkamer in met de brilstand o-o.
Nadat iedereen zich opgefrist had en weer warm was gingen we de 2e helft gelijk op zoek naar het eerste doelpunt.We kregen kansen via Luuk Verwijmeren ,Bas en Niek maar weer hadden we geen geluk in de afwerking.Omdat Pim graag wilde voetballen ging Luuk keepen en dat deed hij met veel overtuiging.Dankzij enkele knappe reddingen zorgde hij ervoor dat het 0-0 bleef.
Nadat de bal via Ricco naar Mik gespeeld werd en die na een paar geweldige acties de bal overspeelde naar Dylan-Roman, gingen de meegereisde supporters alvast staan.
Dylan-Roman speelde de bal over na Niek die hard uithaalde maar de bal ging via een verdediger van MOC terug het veld in.Mik twijfelde geen moment en schoot de bal laag en hard tegen de touwen.
Wat een geweldig doelpunt was dit dankzij goed samenspel!
Hierna kregen we via Luuk Verwijmeren,Bas en Dylan nog een aantal goede kansen maar de doelman en de paal stonden een 2e doelpunt in de weg.
Omdat Delano,Dylan en Dylan-Roman iedere keer in weg stond tegen de aanvallers van MOC en Luuk van der Put alle ballen tegen hield konden we de voorsprong vasthouden.
Jongens,ondanks de barre omstandigheden was dit een mooie overwinning.Iedereen heeft ontzettend goed zijn bet gedaan en hopelijk kunnen we dit vasthouden voor de komende wedstrijden.
Ook willen we onze sponsor Shiefer Lightning bedanken voor de mooie nieuwe shirtjes.
A.S. woensdag is het geen training maar is er een carnavals-middag in de kantine voor de MP/F-jes en E-tjes.
Aanvang:14:00 uur tot 17:00 uur.
Tot dan!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven