Strijd om tweede plaats tussen VVR ME1 en Unitas’30 ME2

Unitas'30 ME2
21-11-2015
4-4

Scheidsrechter:   Nijnatten, Judith van

In de regen begon Unitas’30 ME2 aan de wedstrijd om de tweede plaats tegen VVR in Rijsbergen. De meiden bleven goed op hun positie staan en waren direct gevaarlijk. Het duurde dan ook niet lang voordat Sophie de 0-1 maakte. Helaas duurde de voorsprong niet heel erg lang, uit een onmogelijke hoek scoorde VVR de gelijkmaker. Vol goede moed werd de jacht op een nieuw doelpunt ingezet. Net voor rust schoot Sanne uit een scrimmage de bal in de goal, waardoor we met 1-2 ranja konden gaan drinken. Zowaar was het zonnetje even gaan schijnen. In de tweede helft werd de stand weer gelijk getrokken door een schot van afstand door de met afstand langste meid van de tegenstander. Met veel inzet kwam Jade “de tank” door de verdediging van VVR en kon zo de 2-3 binnen schieten. In het laatste deel van de wedstrijd, die een aantal keer onderbroken moest worden door ongelukkige contacten met medespelers en de bal, werd het scorepatroon vervolgd. Zo werd het uiteindelijk 4-4 waarbij Jade de vierde van Unitas’30 en voorlaatste treffer van het duel maakte. De scheidsrechter kwam in de stromende regen nog vragen of de meiden nog penalty’s wilde nemen. Daar werd net zo hard “ja” op gezegd, als voor een ijsje in de zomer.

Of de tweede plaats voor Unitas’30 ME2 behouden blijft, hangt af van de resterende wedstrijden. Spannend!