vv Oosterhout 1
Unitas'30 Zondag 1
16-08-2015
2-3

Na de klinkende 7-0 seizoensouverture, afgelopen week op Bavel, stond vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oosterhout op het programma. De zwart-witten, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse, zijn dit seizoen actief in 3B.

De openingsfase was in evenwicht, waarna Unitas'30 het initiatief nam. Nadat Matthijs een dot van een kans miste, was het Jordy die de ban brak. In eerste instantie belandde Jordy's kopbal op de paal, waarna de rebound wel werd benut.

Nog voor rust liep Unitas'30 uit naar 0-3. De 0-2, vijf minuten na de openingstreffer, kwam op naam van Gino. Op slag van rust was het Rivelino die de 0-3 binnen schoof, na goed voorbereidend werk van Matthijs.

In het eerste kwartier na rust had Unitas'30 verder afstand moeten nemen. Er waren enkele dotten van kansen en de ploeg had eigenlijk een strafschop moeten krijgen, nadat Rivelino naar de vlakte werd gewerkt.

In de fase hierna kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en scoorde het 2x. Unitas'30 had in de omschakeling nog enkele goede mogelijkheden en had eigenlijk de wedstrijd moeten beslissen. Het bleef echter bij 2-3.

Aanstaande donderdag de derde oefenwedstrijd, thuis tegen 1e klasser Moerse Boys 1.