Victoria'03 C3
14-04-2012
3-13

Scheidsrechter:   Heijden, Rob van der
Dat dit een zware pot zou worden was uit de ranglijst al op te maken, maar een wedstrijd is pas gespeeld als het laatste fluitsignaal heeft geklonken.
Victoria begon sterk en lieten zien dat ze konden voetballen. Na 5 minuten was Jeffrey al 2 keer gepasseerd. maar dat we het niet zomaar weggeven is uit alle uitslagen van dit seizoen goed af te lezen. In de 9de minuut een overtreding op een metertje of 5 buiten de 16. Dat Faysal een lekker schot in de benen heeft wisten wij wel en Victoria nu ook. Met een mooie boog over iedereen heen in de kruising 1-2. Lang konden we niet genieten dat we weer terug in de wedstrijd waren. Direct na het uitnemen een aanval van Victoria en weer had onze verdediging het nakijken 1-3. Een aantal minuten hierna ging het gelijk op en kregen we steeds meer de overhand. In de 18de minuuut kreeg Wessel de bal en met een solo run over de hele as van het veld wist hij iedereen van Victoria die het hem lastig wilde maken te passeren inclusief de keeper 2-3. Weer waren we terug in de wedstrijd. 5 minuten later weer een run van Wessel, maar nu zag hij dat Faysal er beter voor stond. Faysal wist hier wel raad mee 3-3.
Victoria was gekomen om te winnen en gooiden er een schepje bovenop en moesten met 3-5 gaan theedrinken.
De 2de helft was helemaal voor Victoria. Unitas liet de kopjes hangen en we wilden nog wel in de aanval, wat een paar goede kansen opleverde, maar geen doelpunten. Maar erger nog was dat er onvoldoende mee verdedigd werd. Victoria wist hier wel raad mee na 20 minuten in de 2de helft keken we tegen een achterstand van 3-9 aan. Om de schade te beperken moest Martijn aan de noodrem trekken. Rob kon niet anders dan de bal op de stip leggen. Jeffrey wist de bal in eerste instantie nog te keren, maar in de rebound niet 3-10.
Nu was het helemaal klaar en leek het alsof we liever gingen douchen. Al snel was het 3-12 en alsof het nog niet genoeg was kreeg Zacharia de bal tegen de arm in het strafschopgebied en weer ging de bal op de stip. Ook nu wist Jeffrey de bal bijna te stoppen en tegen de lat te tikken. Helaas was dit net te weinig en verdween de bal achter de lijn. Einduitslag 3-13.
Blijf voor elkaar werken mannen, want deze uitslag was echt niet nodig.