Gilze F5
14-04-2012
9-0

Scheidsrechter:   Reijne, Ties
Er was eens ..... een stralende zaterdagochtend. Unitas'30 F8 mocht weer aantreden op veld 4, het echte gras welteverstaan. Niet de gewenste keuze van iedereen, inmiddels zijn we zo gewend aan het kunstgras dat we al beginnen te mopperen wanneer we op veld 4 moeten voetballen. Maar goed we moeten op iedere ondergrond uit de voeten kunnen dus laten we beginnen met de wedstrijd.
De F8 begint steeds meer vorm te krijgen wat betreft positiespel en aanvallen via de zijkanten. Hierdoor kregen we al wat flinke kansen aan het begin van de wedstrijd zodat Tygo in de 2e minuut de 1-0 mocht aantekenen. Zo dat is lekker beginnen. Thijm was ook vandaag weer in goede doen hij mocht de 2-0 in de 8e minuut scoren op aangeven van Tygo. F8 bleef kansen creeren maar tot een 3e treffer kwam het in de 1e helft niet. Zelfs Gilze kreeg de hoop dat ze nog tegen konden scoren maar gelukkig was Lucas zeer oplettend en hield hij zijn doel schoon. In de 2e helft gingen we gelukkig door met kansen creeren. Al vroeg in deze helft scoorde Thijm de 3-0 waarna hij verder in de wedstrijd nog 2 x mocht scoren. 4 in totaal, prima Thijm. Ook Tim deed nog een duit in het zakje met 2 doelpunten. Daarna begon iedereen zijn kansen te ruiken en wilden we allemaal scoren. Zelfs Lars L. werd in de spits gezet om zijn doelpuntje mee te laten pikken, maar het werd hem niet gegund. Rick liep weer als vanouds overal op het veld om ballen te veroveren en dat werd beloond met de 8-0. Zelfs de rentree van Raf ( tijdje ziek geweest) bleef niet onopgemerkt want hij bleef goed de aanvallen storen van Gilze. Jip ontwikkelt zich steeds meer als een uitstekende mandekker. Hij maakt het de tegenstanders steeds lastiger om door onze verdediging te komen. Er liep nog iemand rond die zijn doelpuntje mee wilde pikken en dat was Sam hij mocht de uiteindelijke eindstand bepalen op 9-0.
Jongens volgende week de laatste wedstrijd en op naar die welverdiende 3e plaats. Dit zou een uitstekende prestatie zijn.